Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

回復 7# dogjumpjump
雖然我係P仔fans,但呢款我反而冇訂,
雖然係好似將P仔SIC化,
但硬係覺得P仔同日本武士Crossover有D格格不入....!!!!
我留言關你咩事呢....????你唔鍾意睇係你o既事,
有病麻煩你去睇醫生.....!!!!
我就唔知俾人爆後欄係咩 ...
kafai1978 發表於 27-8-2012 04:15 PM

個位人兄最中意搵交嗌ga,
你愈回佢,佢愈 high,:42:

ching,當時運高吧:52:

Hottoys 做得最錯既就係,d figure 出得太靚,吸引了一批沒玩開 figure 的人,一批以為一仟幾百大曬的”專家”,以無知作武器,對隻 figure 吹三道四,又點改點改才合心意,要求這樣那樣,又話貴又什麼什麼,但稍微對人型 figure 有小小知識的人,也知道,要買到 hottoys 水準的 figure, 就算 hottoys 今天平均要仟三一隻 figure,  也較正常價便宜了起碼三份二!無錯,以前你要有一隻 hottoys 水準的 figure ,無四、五仟唔使諗!但今天的"專家",卻為了塊膠板,鬧到 hottoys 天理不容!仍是那句,玩得咁淒涼咪玩啦!
頭像被屏蔽
哦,原來係古代人....:x
不過古代冇書讀,唔識字唔明理都係好正常,
到而家都仲係認為大家係為左個地台而出聲....:(
呢D就真係以"無知"作武器喇...!!!!!
好彩係現代人,讀過下書,原來Level唔同,
唔怪之得溝通唔到啦......:DD
頭像被屏蔽
唔能係亞麻,原价一隻figure要四五仟:69:
而家仟三蚊一隻已经好平,咁米要多能謝ht每隻收少左3仟:77:
如果真係4,5仟一隻揾能人買
終於等到你啦
快D派貨啦
終於等到你啦
快D派貨啦
GTO 發表於 27-8-2012 05:12 PM

Congratulations你終於等到啦..... :77:
Congratulations你終於等到啦.....
thiam 發表於 27-8-2012 05:20 PM

上次delay左好失望架
希望今次隻p仔唔好令大家失望啦
Hottoys 做得最錯既就係,d figure 出得太靚,吸引了一批沒玩開 figure 的人,一批以為一仟幾百大曬的”專家 ...
hk小文 發表於 27-8-2012 04:44 PM

LEE段雖然好難聽,但個POINT我好認同,
如果HT都叫差都叫冇誠意都叫貴,
我真係想問一句"咁邊間叫好?邊間有誠意?邊間叫平呢?"
EB?M記?笨大?SS?威龍?日韓歐美等地的手造大師?
上次delay左好失望架
希望今次隻p仔唔好令大家失望啦
GTO 發表於 27-8-2012 05:39 PM

呢隻重量級相信HT點都會睇緊d.
快啲出,快啲出,快啲出........
回復  dogjumpjump
雖然我係P仔fans,但呢款我反而冇訂,
雖然係好似將P仔SIC化,
但硬係覺得P仔同日本 ...
kafai1978 發表於 27-8-2012 04:35 PM

香港始終只靠電影印象,
外國就普遍較受歡迎的角色都會CROSS來CROSS去同好多異想故事,
連BATMAN都同佢打過....有咩會唔得...
竹谷求其一隻異形、鐵血既白模之前都四千幾,上左色既買過要八千。

甘呢隻可動又上色都係兩千鬆又點計呢?吾引用任何人既意見,純係70後既老人家一言姐。。。。。