Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

而家香港越來越多人只會無限放大自己嘅利益,只要有少少對佢地不利,就會用所謂抗爭嘅手段,就算其行動會傷害其他人,亦在所不計。
大佬呀~成日響度嘈亂巴閉~
我想正正常常咁睇下呢個post~同大家交流下~
玩玩具成日玩到咁不如唔好玩啦~日日淨係見到d人嘈黎嘈去~
50蚊又嘈~地台又嘈~又話要聲討~咁不如搞大佢~
去ht門口靜坐同絕食啦~你地一定會得到你地想要既回覆~記住座晒響佢門口度拉埋大字報話比人聽佢既不是~
成日響度嘈有咩用~影響到人自己又唔會得到ht既回應~
要嘈唔好響人地個post度嘈丫~唔該~
回復 43# the_crow

我都同意係唔可以將一樣野無限放大,
但的確一樣米養百樣人,
切身處地去諗, 人地有人地既想法,
對同錯都唔係我地去講兩句可以平息到,
只可以講, 我會尊重人地既睇法,
唔岩自己聽, 又唔想激氣, 最多咪唔理唔聽囉
估下隻alien 會唔會分開出?
估下隻alien 會唔會分開出?
X
呢一款無訂,等睇靚相:73:
都係嗰句,
一流產品、九流公司!
而家大家所針對的唔係佢嘅產品,
佢嘅產品可以話係一流!
但係,呢間公司嘅管理真係有好大嘅改善空間!

真係希望佢可以成為一間有熱誠嘅玩具生產商。
唔好做到好似而家香港啲地產商咁!
一賺要賺到盡嘅奸商:angry:
大佬呀~成日響度嘈亂巴閉~
我想正正常常咁睇下呢個post~同大家交流下~
玩玩具成日玩到咁不如唔好玩啦~日日淨係見到d人嘈黎嘈去~
50蚊又嘈~地台又嘈~又話要聲討~咁不如搞大佢~
去ht門口靜坐同絕食啦~你地一定會得到你地想要既回覆~記住座晒響佢門口度拉埋大字報話比人聽佢既不是~
成日響度嘈有咩用~影響到人自己又唔會得到ht既回應~
要嘈唔好響人地個post度嘈丫~唔該~

香港咪多得你地囉,各家自掃門前雪,
50蚊事件係有問題~地台事件亦都有問題,
一陣真係去ht門口靜坐同絕食,拉埋大字報又會話人阻住你地訂野

怪唔得民建聯同偽民主黨可以係香港長青la

係呢個台就好啦:70:

係呢個台就好啦:70:
問題就在於程度,如果今次係少左個頭,再大反應我都唔出奇,
但今次只係少左一個好多人根本唔在乎的地台(當然,都係HT錯),

其他認同,只回應呢part

程度?用你把尺定我把尺??
你從何知道好多人根本唔在乎的地台??
有人開post fight for 呢樣野都叫唔在乎??

溫水煮蛙,之前係$50,今日係地台,將來係頭鵰又有幾奇
頭像被屏蔽
小心陣間可能到派貨時又小左個地台,
跟住偷偷地改官網~
kafai1978 發表於 27-8-2012 03:36 PM

LE隻我最期待架,無左個地台真係報警:53:
香港咪多得你地囉,各家自掃門前雪,
50蚊事件係有問題~地台事件亦都有問題,
一陣真係去ht門口靜坐同絕 ...
Code 發表於 27-8-2012 10:38 PM

我依家係話班人響度嘈冇用~重影響到其家人~
呢個post係講武士p~但你地淨係響度嘈地台~
唔好講到自己咁清高~我冇話ht冇問題~但想你地清醒d~響度嘈比你嘈贏我又點?
ht會比返50蚊同地台你?
我有去會場訂mk7亦唔會理會果50蚊~我理得佢果50蚊點~我淨係想可以早d玩玩具~
係呢個台就好啦
brucehung 發表於 27-8-2012 10:47 PM

我諗剩係個台都要二仟以上...................