Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 竹谷隆之 x 鬼木佑二 x Hottoys Samurai Predator 開盒圖+短片

回復 88# kafai1978

唔緊要!唔緊要!
其實開post都係想大家開開心心討論。
回復 91# takeya00

無錯。。。講得好。。。大家繼續討論S. Pred~~~
回復  takeya00

無錯。。。講得好。。。大家繼續討論S. Pred~~~
bunchan 發表於 28-8-2012 12:41 AM

Agreed. Did you order it? This is the most impressive one in my order of this year. :43:
樓主發貼都係想話比大家知p仔就黎出貨,本來滿開心的,但又變嘈交posts, 大家就忍讓下啦,陣間搞到樓主比人關posts,或者你地比人禁言就唔好啦
回復 91# takeya00

數主講得岩~大家開心討論下交流下~先係好既討論區嗎!:71:
我已經買定左一把1:6武士刀比佢
the_crow 發表於 28-8-2012 12:35 AM

Ching 武士刀係邊度有得買?
kkkso04010 發表於 28-8-2012 12:50 AM

真劍鬼,1:6大把
我已經買定左一把1:6武士刀比佢
the_crow 發表於 28-8-2012 12:35 AM

一講完lee句突然醒起....1:6.....
1:6的p仔係大隻過其他12"....
即刻攞把刀去另一隻p仔度試發覺...
1:6的武士刀用落p仔度...係細左少少........:cool:

要買的話記得買把本身就長嘅...:cool:
回復 93# cywatt

無啊,我晤系p仔fans :62:
或者你地有無買過以前神兵玄奇d刀刀劍劍?好多都出過1:6,我好似重有把虎珀,應該幾夾
kkkso04010 發表於 28-8-2012 12:50 AM

對,正是真劍鬼,唔係最搶手果d幾十蚊一把質素ok
和氣生財 佢地應該知道這個道理:58:
或者你地有無買過以前神兵玄奇d刀刀劍劍?好多都出過1:6,我好似重有把虎珀,應該幾夾
phoenix_fai 發表於 28-8-2012 12:54 AM

係喎....比把絕世好劍佢揸下先....:^
回復 92# bunchan

多謝!多謝!繼續開心討論:43:
回復  takeya00

數主講得岩~大家開心討論下交流下~先係好既討論區嗎!
sonsonsun 發表於 28-8-2012 12:49 AM

多謝!多謝!繼續開心討論:43: