Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 【拍賣場月經】對付驗屍專家,唔怪需要先小人後君子

經典∼!!!!!!!!!!!

不過我個人不怕驗屍官,寫明成交後不能退,也不能議價,但遇見過bid左不買的無品人,真的很慘,隨時還給你一個劣評呢
經典∼!!!!!!!!!!!

不過我個人不怕驗屍官,寫明成交後不能退,也不能議價,但遇見過bid左不買 ...
Usteakum 發表於 12-8-2012 02:54 AM

同埋浪費登刊費:67: 錢就自己出,玩野卻是對方:38:
老虎網都好難搵到一個好似你咁既賣家...
換轉其他賣家,差唔多成個月先交收...
可能已經由頭再賣過件 ...
小堅 發表於 12-8-2012 02:45 AM

咁岩用哂60蚊登刊懶得入:38: 本應交收完可以順便去711入埋,但成堆5蚊就廢是樣衰:66:
我記得我以前有個學生都試過好多散紙 叫我唱尐紙畀佢
=-=我叫佢去地鐵 點知人地唔理佢...
好似話有個地鐵阿叔可憐佢 幫佢唱左張一舊水咁大把
我笑左
試過同個小學生交收,不過佢講明交收無手提互通,好在去到見佢
:71::71::71:真精彩!
試過同個小學生交收,不過佢講明交收無手提互通,好在去到見佢
jetman_black 發表於 12-8-2012 03:57 AM [/si:ze]

我都遇過,點我入天水圍不突止,仲拖埋阿媽出場驗貨:70: 吹脹到呢....:45:

雖然我都係由小學六年級開始玩交收:67:
我都遇過,點我入天水圍不突止,仲拖埋阿媽出場驗貨 吹脹到呢....

雖然我都係由小 ...
花少爺 發表於 12-8-2012 05:20 AM

笑左:73:  我都試過啊賣NDS,個小朋友好細個,拉埋阿媽,不過有傾有講好順利

我就F.2開始玩yahoo,個陣都係買賣bb戰士
笑左  我都試過啊賣NDS,個小朋友好細個,拉埋阿媽,不過有傾有講好順利

我就F.2開始玩yahoo,個 ...
歪不正 發表於 12-8-2012 05:23 AM

如果我沒記錯,我當時係賣mg sf,仲要係蝕住賣:67: 加埋車費,蝕多兩錢重:66:
我初玩交收係主買神話,我年資不高,大概6年左右:43:這已經可以推考出某的芳歲~
如果我沒記錯,我當時係賣mg sf,仲要係蝕住賣 加埋車費,蝕多兩錢重
我初玩交收係主買神話,我 ...
花少爺 發表於 12-8-2012 05:35 AM

星矢我真係零認識:73: 計唔到年資:73:

6年級,SFreedom,6年年資,19~20喇我估:73:
頭像被屏蔽
樓主我非常欣賞同佩服你,比我?一早小狗汪汪佢九年!
我嗰個重"勁"呀.話說小弟有個 電擊戰隊 遙控機械人 呢件玩具都有返咁上下歷史.當年呢&#218 ...
C-tong 發表於 12-8-2012 01:12 AM

我試過一次係旺角地鐵交收,條友係收玩具(已見佢收左幾大袋),check 我件好多年前出品嘅超合金魂,佢話盒內發泡膠有黃點,要求減20蚊,我初初好禮貌話比佢知,件貨係買時開盒,加上咁多年,發泡膠有黃點好正常,最緊要個公仔全新同個盒無損壞,跟住佢話要打電話問老細點處理,收線後又開始再話減20蚊,我講唔得,佢就話減15,我話唔賣啦,個買家就話減10蚊啦,我話你唔好浪費我時間,跟手話減5蚊啦,我好決絕講多次話無,唔要就比返我返屋企玩,最係條賤精終於比全數!所以大家小心拍賣場有D賤精出到交收時先減你價,以為你怕煩要攞返件貨返屋企就會減比佢,千奇唔好比E D賤精得手
即場講價個D我會攞件野走, 唔理佢
散紙的話, 我都係試過一疊20蚊同10蚊而已
5蚊真係過份左...
頭像被屏蔽