Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 香港將會出英文版Deagostini – 1/8 Vodafone McLaren Mercedes MP4-23!!!

回復 60# sundaydriver

我都覺得個1/4軚盤正呀~ :shiny:

不過訂閱禮品呢d就早訂早有,我橫掂都諗住儲成套,早d訂左唔使煩。睇Facebook,訂購仲免郵費。
回復  sundaydriver

我都覺得個1/4軚盤正呀~

不過訂閱禮品呢d就早訂早有,我橫掂都諗 ...
girara 發表於 27-8-2012 05:46 PM

既然你一定訂。。。不要你訂左再講番個流程黎聽下丫!:shiny:
佢淨係叫人tick完填完就subscribe,但係就無話係一次過畀晒定分期畀。。。
我就係怕一subscribe左就無得番轉頭果下煩。。。
更何況我有少少信唔過個訂購網頁。。。:67:
最尾個英文版fax number都打錯。。。

我都係,買幾期睇定d先。  最想要雨呔同頭盔,居然冇 :63:
另外最想知送貨係唔係經香港郵政送掛號,每星期送一期抑或係一batch幾期咁送。
因為屋企平日冇人,我預左郵差會留低張紙我星期六自己去郵局拎。
回復 63# sundaydriver

個訂購網同其他訂閱(例如高達百科)都似的,可能未整完姐。
http://www.pansing.com.hk/gundam/subscribe.aspx
今晚響信鵝啲書屋度已經見到第一期,拎上手時有個念頭..... 就係一去冇回頭,要好有毅力同財力先至修得正果 :oh:

所以最後都係放返低諗清楚先。:42:
啱啱入手了,第一期用膠袋包裝無盒
唔知係出貨較少,定係新野有一定吸引力。。。
今朝一早行左三間7-11先搵倒最後一份!
普通報攤都唔多覺有。。。

包裝exactly就係英國版本,無紙盒入住,
不過反而對於check件更方便!
一睇就知齊唔齊,件上色同decal靚唔靚!

雖然得番一份,但係decal非常好,所以照買!
第一期$25:

我都係,買幾期睇定d先。  最想要雨呔同頭盔,居然冇
另外最想知送貨係唔係經香港郵政送掛號,每星期 ...
kaijinx1 發表於 27-8-2012 08:19 PM

普通郵購多數都係用最平既平郵。。。
如果你樓下管理處有代收服務就最好。。。
要期期去郵局攞真係幾煩。。。
而且平郵未必會彈去附近郵局,最壞情況係送番寄件者。。。
到最後你會發覺响街續期買會仲方便。。。
但係贈品就。。。
:67:
今晚響信鵝啲書屋度已經見到第一期,拎上手時有個念頭..... 就係一去冇回頭,要好有毅力同財力先至修 ...
katsumoto 發表於 28-8-2012 12:40 AM

你有一去無回頭哩個意念,我反而覺得你會買晒!!:he:
回復 68# sundaydriver

咁搶手, 我仲未落街喎~ Sunday兄, 你係邊區買呀?
回復  sundaydriver

咁搶手, 我仲未落街喎~ Sunday兄, 你係邊區買呀?
maxine 發表於 28-8-2012 10:18 AM

執完沖!:71:
可能一陣再補貨掛。。。:(
啱啱入手了,第一期用膠袋包裝無盒
bowielum 發表於 28-8-2012 08:52 AM

bowie兄,我响FB見倒果個係咪你?!:71:
你好,係呀,多多指教^^
你好,係呀,多多指教^^
bowielum 發表於 28-8-2012 12:15 PM

你好呀!!:65: 大家一齊努力!!:!