Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 香港將會出英文版Deagostini – 1/8 Vodafone McLaren Mercedes MP4-23!!!

回復 29# bond123

要搵日本書店幫你從日本訂番來。總共70期。
回復 30# bond123

有錢就唔會太難:58:

不過如果樓主post個價係真既, 我寧願買MP4-23, 個價吸引好多, 本書英文又睇得明
回復  bond123

有錢就唔會太難

不過如果樓主post個價係真既, 我寧願買MP4-23, 個價吸引好多, 本 ...
maxine 發表於 6-8-2012 04:19 PM

我諗鍾意既人又唔會單單睇價錢黎訂邊一款既。。。。:(
始終哩架係冼拿既第一次世界冠軍既座駕,
對於一眾fans確係有一定魅力!!!
:$
我諗鍾意既人又唔會單單睇價錢黎訂邊一款既。。。。
始終哩架係冼拿既第一次世界冠軍既座駕,
對於 ...
sundaydriver 發表於 6-8-2012 05:06 PM

:71:agree,mp4-4系部經典戰車,勝率好似系歷史上最高,當時還沒出生,呵呵,後來我好希望出mp4-5b,和mp4-6,呵呵,雖然以前細細個,不太懂,但是見到這個經典的塗裝,每次都很期待冼拿的比賽。而且有賽事的週末基本上都會睇,當時那種喜悅感真系好令人懷念:$
我兩部都鐘意:shy:

不過都係會買MP4-23先, 等睇下香港呢邊遲D會唔會都有得出:58:
回復 34# bond123

想問下Ching覺得今年F1邊個會拎冠軍?
回復  bond123

想問下Ching覺得今年F1邊個會拎冠軍?
maxine 發表於 8-8-2012 02:20 AM

額。。。今年好難講啊,開頭噶時候,站站都唔同冠軍,今年d車大家好接近,就睇下邊個車隊不出錯,戰術好,同埋架車俾唔俾力。個人覺得暫時來睇阿朗素的狀態最好
多謝大大資訊分享
回復 26# maxine

Mp4/4 9月係全国版,而新瀉版4月己開始出。
回復  maxine

Mp4/4 9月係全国版,而新瀉版4月己開始出。
大鳥先生 發表於 14-8-2012 02:51 PM

大鳥兄似乎好熟日本行情喎。:shiny:
唔知你有無訂呢?!
其實我最想知係、香港版mp4/23会否成功?
因之前日本版係香港己可能大约有5套。
要買既可能已買咗,當然有人末買,但究竟会有幾多人買呢?
仲有就係賣法:如放七仔、第一期因平同新鲜,有好多人買、
[img][/img]但可以持續幾多期?要知道如果中段小咗人買,而出貨量多,
禁就有問題了,因果D期数就会变成死貨、再落去究竟有幾多人完成都係一个問題。[img][/img]
不过点都好,香港代理肯出点都要大力支持,因期望遲D希望会出mp4/4。

不过点都好,香港代理肯出点都要大力支持,因期望遲D希望会出mp4/4。一
[b]回復 [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6414798&ptid=186964]40#[/url] [i]sundaydriver[/i] [/b]

Mp4/4可能唔会鳥!因如果有港版、仲要好似上面D師兄講个價、
日版就太貴了。我经唔起第二次贵價打擊!睇定D先......禁師兄会否訂冇?
其實我最想知係、香港版mp4/23会否成功?
因之前日本版係香港己可能大约有5套。
要買既可能已 ...
大鳥先生 發表於 14-8-2012 03:29 PM

我都希望佢成功!如果佢今次做得好,陸陸續續一路出落去咁我地玩家就開心囉。。。因為個價真係差好遠。。。:$
我諗佢主要係吸一班長期訂戶,因為今次長期訂購會有野送,雖然似乎無左果套濕地呔。。。
反而街舖既貨有得退,咪收番再批畀d訂客囉。

不過今次出既係响英國已經出完既英文版,而以我記憶英文版就算唔係早過,
亦都同日本版差唔多時間出完,所以話香港出哩套都係食正兩邊條水。
但係架MP4/4,似乎係首次出現,暫時未知英國果邊出唔出。。。
而且都要今次架MP4/23做得好,先有機會繼續搞落去。。。

所以我都係唔理咁多,叫相熟老細訂左先。。。:35:
回復 42# 大鳥先生

請問大鳥兄係咪已經有MP4/23?

另外, 我見依家8月中都仲未見MP4/23有得出, 打去代理度問, 原來係8月尾先出。。。
回復 44# girara

仲等我日日捕住7仔添