Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 香港將會出英文版Deagostini – 1/8 Vodafone McLaren Mercedes MP4-23!!!

係..... 所以黎緊85個月都唔好..... ... 我指唔好唔記得漏買一期

呢間野都以相同形式 ...
katsumoto 發表於 11-7-2012 23:15

85個月~?!?
咪成7年有多~?!?
:@:50:
回復 16# 人仔貓

HAHA!! 佢寫錯左遮。。。:66:
佢地出親都係週刊形式,應該85週,大概年零兩年啦。。。
回復 15# kaijinx1

睇番英國個網站, Back issue去到第60期, 大家一齊支持咪唔會爛尾囉~
回復  人仔貓

HAHA!! 佢寫錯左遮。。。
佢地出親都係週刊形式,應該85週,大概年零兩年啦。。。
sundaydriver 發表於 16-7-2012 10:40 AM

Sunday兄講得岩, 佢地出親都係週刊形式, 唔係就等到頸都長。。。
搵到D砌緊既sharing

順便update一下,日本方面將會推出1988年冼拿總冠軍版
1/8 McLaren Honda MP4/4
http://deagostini.jp/mch/

回復 21# sundaydriver

乜冇左最主要的煙仔logo架 :angry:
回復 21# sundaydriver

謝謝Ching分享!

回復 22#

好多都無, 不過唔知點解?

回復  sundaydriver

乜冇左最主要的煙仔logo架
kaijinx1 發表於 31-7-2012 05:03 PM

無左煙仔logo應該係因為實施左禁煙廣告條例。。。所以唔可以直接出logo。。。:67:
就算係現役F1都唔係站站可以出煙仔贊助商既logo。

不過哩架係京商既model,正如另隻MP4/23一樣,都有廠出番d補品水貼畀佢,方便一d會改車既專業人士。
相信哩隻都唔會例外。
source from DeAgostini Model Space
by Senna94

又不如睇下外國已經有人搶先收倒架MP4/4既頭三期:
http://forum.model-space.com.au/default.aspx?g=posts&t=4208
回復 25# sundaydriver

日本個邊唔係9月4日先出咩, 點解外國會有先架?

日本個邊唔係9月4日先出咩, 點解外國會有先架?
maxine 發表於 2-8-2012 04:46 PM

哩個我又唔知喎。。。:(
:78:如果香港係出英國版既話,咁好可能連packing都唔改直出。。。
咁就會係咁既樣。。。

乜冇左最主要的煙仔logo架
kaijinx1 發表於 31-7-2012 05:03 PM

agree x 2 ,萬寶路個logo好型啊,麥拿倫當年的這個配色,個人覺得系非常正的。請問點先可以集齊曬d件,拼部車出來?
好正啊,睇過外國網站的介紹,發覺個盒裏面有好多冼拿的介紹,好有心思啊!如果有中文版就好了,唔知道要收集起來困不困難呢?