Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 香港將會出英文版Deagostini – 1/8 Vodafone McLaren Mercedes MP4-23!!!

回復 105# sundaydriver

個代理服務真係唔錯, 我都支持下先~ :43:
售後服務竟然咁好!!抵讚!!
sundaydriver 發表於 30-8-2012 10:43 AM

我見d油裂晒添..
日本9月4日開始砌 Mclaren HONDA 1988 F1
http://deagostini.jp/site/mch/pretop/index.html#present
見到咁多位師兄都砌好左第一期,我都忍唔住星期日砌好佢,宜家Post上黎同大家分享下先~

*有關訂閱,只限香港地區。 <<<< ??? only avail. to HK Island?? or HongKong as a whole??
見到咁多位師兄都砌好左第一期,我都忍唔住星期日砌好佢,宜家Post上黎同大家分享下先~

maxine 發表於 5-9-2012 10:21 AM

maxine兄好波!!!:$
睇落唔錯喎!!!

係喎,唔知第二期係咪星期五先出呢??!:67:
*有關訂閱,只限香港地區。
elasto 發表於 5-9-2012 11:59 AM

香港地區我相信係泛指香港特別行政區吧。。。:(
如果只限HK Island,我諗佢會寫明係 ”只限香港“ 囉。。。
請問各位大大 7  仔仲有無第一期買呀 ???
請問各位大大 7  仔仲有無第一期買呀 ???
yick 發表於 5-9-2012 02:47 PM

頭先灣仔仲見到有
回復 114# 松浦亞N

thx  一陣落去睇下先
我想佢出番enzo多&#21874;
回復 111# sundaydriver

第二期係13號出,以後逢星期四出。
回復  sundaydriver

第二期係13號出,以後逢星期四出。
kaijinx1 發表於 6-9-2012 12:41 AM

唔該晒!!:71:
今朝睇FB都有講!
回復 118# sundaydriver

師兄可唔可以pm我你部enzo&#21946;邊度買?Thx!
回復  sundaydriver

師兄可唔可以pm我你部enzo&#21946;邊度買?Thx!
基拉大和 發表於 6-9-2012 02:40 PM

其實當年我都係&#25598;相熟書店代訂,不過間書店都已經結業。。。:67:
而且當時我係因為見倒日本主網站既補購竟然仲有全套賣所以先一次過訂。
但係宜家恐怕比較難&#25598;。。。