Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

你吾LIKE個面具的話又洗咩後悔?多數人訂你都可不訂的吧!?
akiaki 發表於 25-6-2012 03:50 PM

岩的岩的:!....
我只希望一個月後都重有得訂,等班短炒賣單佬食C.......
neo.L 發表於 24-6-2012 08:13 PM

真係好小可有呢個心情
自己訂左隻野 又想隻野仆直插水 等班炒家知驚
第日唔使再係又逼唔係又逼! 累埋果班真玩家
回復 755# pathk

You are thinking what I am thinking!!!!!!!!!!!!!!!
真係好小可有呢個心情
自己訂左隻野 又想隻野仆直插水 等班炒家知驚
第日唔使再係又逼唔係又逼! 累埋 ...
pathk 發表於 25-6-2012 04:24 PM

講真,只要QC冇大錯,HT衰極都只須平手走,
純生意角度睇的話,HT野根本係冇得輸....
只係分享自己心得。我每次訂都會要埋D 特別配件
當做善事囉, 有D小朋友連乾淨水都冇得飲,我地可以買個千幾 ...
rlb 發表於 25-6-2012 04:16 PM

係喎 , 岩喎 , 睇完舒暢哂~ :43:
講真,只要QC冇大錯,HT衰極都只須平手走,
純生意角度睇的話,HT野根本係冇得輸....
the_crow 發表於 25-6-2012 05:00 PM

many HT drop below IPO wor ........ :56:
many HT drop below IPO wor ........
blackhawkdownhk 發表於 25-6-2012 05:06 PM

對比起之前炒起左果D,只係9牛一毛,
高出一隻已經COVER N隻平公價少少嘅貨..
頭像被屏蔽
回復 751# malaubanana

如果換既話點換法
回復 757# the_crow
我都覺無得輸!眼見隻隻衰極,只要你肯等耐少少,隻隻都有錢賺!最衰都係平手!
頭像被屏蔽
回復  malaubanana

如果換既話點換法
KAN0529 發表於 25-6-2012 05:25 PM

你意思係?....我加$150同你換單ok?....:77:
我比我email你同我傾?
只係分享自己心得。我每次訂都會要埋D 特別配件
當做善事囉, 有D小朋友連乾淨水都冇得飲,我地可以買個千幾 ...
rlb 發表於 25-6-2012 04:16 PM

同意!!!$150如果幫到小朋友,我覺得好值得~
同意!!!$150如果幫到小朋友,我覺得好值得~
siuloonghar 發表於 25-6-2012 06:30 PM

無錯, 都係150姐, 又幫到人, 自己又多樣野玩, 值得丫
回復 765# malaubanana

OK