Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復 707# fannyabc128

好多野都難避免,早少少去,早過人揀就得,你都唔知入盒嗰個有無做齊你頭先講嗰D架啦,避唔到就唔好諗,你揀啱就撇...!!
星期日夜晚 排幾個到我:71:
我都好想講…check貨個時ht可唔可以學eb唔可以觸摸個公仔呀…講真個喎,撩完鼻屎又摸…整完個 ...
fannyabc128 發表於 25-6-2012 11:01 AM

:71: Ching 好好人
我想問下比人地開左唔要o個d HT會點處置?
kevchan1103 發表於 25-6-2012 10:50 AM

俾下一個...如果一開盒唔見面有張牛油紙就俾人驗完屍黎.
:71:
我只希望一個月後都重有得訂,等班短炒賣單佬食C.......
neo.L 發表於 24-6-2012 08:13 PM

:71::71::71::71::71::71:
我都好想講…check貨個時ht可唔可以學eb唔可以觸摸個公仔呀…講真個喎,撩完鼻屎又摸…整完個 ...
fannyabc128 發表於 25-6-2012 11:01 AM

絕對認同你講法,見過人有拎隻公仔出黎由頭到腳,又腳到頭 scran 一次, 再scran 左, 再scran 右, 再scran 後, 重覆以上動作.之後講" 我要睇多盒" 呢個時候, 真係十分抱歉. 我忍唔住問候左佢屋企人:52:
頭像被屏蔽
真實HT有冇限買家揀幾多隻?????????????:64:
回復 706# KAISAR
我最想要美國隊長ver.1 未改頭雕個隻 display。
乜HT可以開盒check咖咩?:?
頭像被屏蔽
我第一次訂
下唔令係呀
咁貴一隻公仔會俾你拆開哂咁樣拎上手check
佢個盒唔係兩層開窗式?睇到哂裡面?
學似樓上d member 咁check 法唔啱睇下隻咁check完check 淨既...仲駛要?
佢唔係有保用, 有咩問題會保修?
sorry, 搵唔度邊度講個價錢. 請問幾$$ 同 幾多訂金?
一牛六魚三草,訂金八魚,bouns part 另加一魚半
搭單問,ht拎出去display果d最後會點處置?
KAISAR 發表於 25-6-2012 10:54 AM

放返嚮Hottoys Office