Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復  dvddvdhk

我無向你聲討~你誤會啦~
Eddie82 發表於 24-6-2012 11:32 PM

我吾好意思就真,誤會左你既意思。so sorry ! 大人不記小人過!
頭像被屏蔽
各位唔知今日去仲有冇得訂?
又係movie hunt 既時間 , 係最尾個幕 , 佢著住紫色褸 , 按住batman係地下打既時候 , 見12點個兩隻船d人 ...
dvddvdhk 發表於 24-6-2012 05:28 PM

完全同意!連電影ENDlNG蝙蝠俠對小丑一幕咁重要都唔知,跟本連套戲都冇睇晒就攞嚟串人,其用意是甚麼?不言而喻。
可能年尾做員工抽獎用
dannydanny 發表於 25-6-2012 01:59 PM

抽到再放也苦:p
其實係唔係大部份CHING都比多$150訂特別版
我訂左普通版有DD後悔:63:
其實係唔係大部份CHING都比多$150訂特別版
我訂左普通版有DD後悔
graffitihim 發表於 25-6-2012 02:18 PM

我無+$要gift,因為覺得個gift唔o岩小丑用...
咁你當初點解訂普通版? 如果自己覺得無需要就堅持己見吧,無需要後悔,唔好比大部份人影響左
頭像被屏蔽
咁你當初點解訂普通版? 如果自己覺得無需要就堅持己見吧, ...
kevchan1103 發表於 25-6-2012 02:29 PM

一言驚醒夢中人:67:
回復 729# graffitihim

我反而有小小後悔加左$150:help:
我都好想講…check貨個時ht可唔可以學eb唔可以觸摸個公仔呀…講真個喎,撩完鼻屎又摸…整完個 ...
fannyabc128 發表於 25-6-2012 11:01 AM

以我所知,攞貨嗰時祇會開盒畀你睇下件貨表面有冇大問題,同埋D件齊唔齊?正常係冇得畀你續樣攞出嚟驗嘛?反而你攞走出去自己驗完,有邊度有問題,就攞返嚟直接搵另一邊的職員換就有你哋所講,攞上手驗嘅情況,不會影響排隊攞貨條隊,同埋你會見到佢哋每次都係開盒全新畀你。唔似EB佢哋全部冇獨立包裝,就一盒盒開放式遁還再用咁危險呢。:26:
可不可以後補的?
頭像被屏蔽
回復 726# sniperon99

有,剛剛訂完走人 。
咁你當初點解訂普通版? 如果自己覺得無需要就堅持己見吧, ...
kevchan1103 發表於 25-6-2012 02:29 PM

其實冇要到個gift可能日後會更加後悔,因為如果日後有机會再有蝙蝠俠產品,就絶大可能有跟著其如未出嗰三、四個賊仔面具gift?祇要儲齊就成為電影中的小丑賊隊伍。:66: