Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復 693# hahahawood

应该系收口呱:53:  :77:
照例開訂後第一個星期日夜晚隊都無條,前後幾分鐘訂完走人,可惜版不在
已訂,一分鐘搞掂,都係要埋gift
回復  dvddvdhk

其实小弟身住海外,呢D赠品唔关我事,我只是想讲在&#25 ...
Eddie82 發表於 24-6-2012 08:39 PM

阿eddie哥 , 係你回我話得護士個幕有遙控 , 咁我咪覆你吾只個幕有 , 我同你爭論d乜野? 你咁講好似我聲討你咁 , 我係叫大家吾好咁執著 , 係戲入面有用過又好 , 無用過又好 , 鍾意就買 , 吾鍾意就算 , 就係咁簡單 !
照例開訂後第一個星期日夜晚隊都無條,前後幾分鐘訂完走人,可惜版不在
chungyuihing 發表於 24-6-2012 08:59 PM

(版不在)為什麼??
其實大家點解唔可以做到和而不同呢,大家的道理或見解都不會一定對或一定錯,對有心刻意挑釁者,根本不用回不屑回,甚至舉報比板主去處理就可,一事之氣一事不忿就惡言相向,難道不知道容人之道?發出惡言者只顯出他的人格修養吧了。
回復 697# dvddvdhk

我無向你聲討~:sad:你誤會啦~
回復 698# siuloonghar

可能攞左俾奶週影相掛,不過星期日都無版睇就怪D,反正訂左
星期6 我排果陣 , 見到有個類似老細既 ,
叫幾個c奶 , 靚仔上去排
仲話:就甘行上去啦 , 就到果時我係下面比錢你
琴晚去過.. 已經冇人大排長龍lu..:73:
訂都咁既陣容,攞貨0個日加埋驗屍官每人開五隻,條龍仲得了?
訂都咁既陣容,攞貨0個日加埋驗屍官每人開五隻,條龍仲得了?
hk小文 發表於 25-6-2012 10:36 AM

我想問下比人地開左唔要o個d HT會點處置?
我想問下比人地開左唔要o個d HT會點處置?
kevchan1103 發表於 25-6-2012 10:50 AM

搭單問,ht拎出去display果d最後會點處置?
頭像被屏蔽
睇嚟3,4日去訂就最good....不過大家一定要一個星期內去訂啦
因為真係隨時cut!~~~~