Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

相信係捐去聯合國會令自己更之名
算了 ~ 賺錢就是要成功
這隻小丑就是成功之道
由四年前都係佢令ht 成功
講返隻joker,其實當用$150買兩件有水準嘅散件都超值啦,如果覺得唔值就唔好捐錢,又話HT 攞D捐款去出名,人地有得比你選擇填表攞收據,唔好係有小唔係又小。

回復 627# emme
Sorry 我講法可能唔體諒排後樓梯個d,一個星期只係得個日可以落mk個d,我係應該體諒,我收番我說話....
但我琴日訂個時係星期六10pm,關要番朝九晚五咩事?我當你番足7日都應該可以有其他時間去呀。 都有好多有理智既ching話見到長龍都放棄左遲d先再去,你怕執輸一定要首日排咁又另計
不過我都可能用錯比喻,但我只係覺得$150買兩樣joker無用過既配件唔值,你覺得值,覺得鍾意,你幻想joker有用過咁咪已經答左我疑問囉。不過你可唔可以話我知joker用個引爆器,邊part有用個盒裝住呢?
youtube.com/watch?v=3CvREXabdME
用盒裝住o個個只係船上出現過。咁究竟邊個要返睇多幾次呢?
頭像被屏蔽
回復  emme
Sorry 我講法可能唔體諒排後樓梯個d,一個星期只係得個日可以落mk個d,我係應該體諒,我收番我 ...
kevchan1103 發表於 24-6-2012 09:26 AM

好奇想問 , 咁個你話joker無掂過既盒入面個遙控引爆器同佢係衫度攞出黎既遙控引爆器款式係咪一樣架 ? 咁如果我係個同佢無關既盒入面攞個遙控引爆器比佢揸住擺post係咪會好怪架 ? 怪既原因係咪因為佢無係戲入面親手係個盒度攞個同款式既遙控器出黎所以吾合情理 ? 到時攞左貨等我試下係咪好怪先 :35:
好在今日排左45MINS訂左
liverpool_chu 發表於 24-6-2012 12:05 AM

Ok la 在下day one 排半個鐘到

回復 637# dvddvdhk
咁無謂去放大個幾秒畫面去探討係唔係,就當係一樣,咁最多只係証實左個gift最多都只得一個係joker配件,一個唔係。
你咪又試下將個唔係joker帶既面具戴上去睇下怪唔怪囉,如果你另外自組一個嘍囉戴住個面具比joker殺咁又另計....
唉,我只係想講HT一向d gift都真係起碼係o岩個角色,所以今次我只係自己覺得個gift唔值+九唔搭八,如果冒犯左覺得好值+好有意義既ching,謹此致歉
其實講黎講去嗰HKD150,都怪HT 條文唔清楚,
如果改為VIP GIFT 賣150, 但之後HT 會不扣除成本全數捐出.
咁樣,大家係咪冇得嘈?
如果咁做,HT 咪一樣收到出名效果,又可以扣稅,
更加冇人話嗰150係自己捐嘅,因為你只係買PARTS.
回復  dvddvdhk
咁無謂去放大個幾秒畫面去探討係唔係,就當係一樣,咁最多只係証實左個gift最多都只得一個 ...
kevchan1103 發表於 24-6-2012 11:52 AM

又吾使sorry咁嚴重既 , 討論就係咁 , 持反對既意見雙方各自舉証去支持自己既論點 , 每人有自己既堅持 , 無話邊個錯晒 , 邊個岩晒 . 總之討論完咪算羅 , 日後有機會再交過手 , 千其吾好為左呢d微不足道既討論吾開心就得勒 !!
頭像被屏蔽
巴打,果位人兄好似過街老鼠俾人笑,開頭我都唔知咩事,後來至發現
此人係幾個論壇岀哂名,不過 ...
hotroys 發表於 24-6-2012 10:49 AM

原來係咁~講真~我冇dx01~所以對我黎講出到咁我已經好滿足
請問各位在hottoys落訂是否可以用VISA呢?Thanks!!
回復 644# cheer

可以呀
報告,十分鐘前不算多人排,只係排到店外未到樓梯位
另實物有埋bouns gife放出黎,今次連監倉背景板
回復  cheer

可以呀
e_v_i_a_n_s 發表於 24-6-2012 01:58 PM

收到!!唔該晒 evians兄!:71:!