Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

唔會啦,當佢一分鐘收兩隻訂單,一日開十個鐘,頂盡日收1200隻,3日都係3600隻,又唔係限定版,ht唔會出咁少貨 ...
emilykls 發表於 23-6-2012 06:43 PM

我個人認為排街好過後梯焗暈都唔會害排面d c hing做骨排
街應該會通風過後梯
唯一係怕有人高空撙物啫
其實得兩架電腦收錢真係唔夠
建議ht加多兩架最多平日無咁多客咪好似超市咁唔開咁多counter
而家佢sales就多大大話話十個八個企定定喺度乜都唔使做
今日的起心肝一早起身去訂隻Joker 2.0 (鬼叫自己俾隻BB Joker毒到啤......), 1點開門, 但已經排到咁......
...
tysss 發表於 23-6-2012 05:05 PM

點解見師兄啲單個個都噤深色嘅:@我啲單張張都勁淺色:cool:
回復  kaiser1030

重要排街...我看今天不出動鳥

保重呀ching.
chankb 發表於 23-6-2012 06:33 PM

其實佢係張條龍直接由三樓駁落街,我係街都係排左40mins
回復 532# tysss

C兄你影到我喎 :67:
15 minutes only:77:
我個人認為排街好過後梯焗暈都唔會害排面d c hing做骨排
街應該會通風過後梯
唯一係怕有人高空 ...
fatestay 發表於 23-6-2012 09:04 PM

佢地監視有無人排完又排排完又排排完又排排完又排排完又排排完又排排完又排排完又排
頭先七點八開始排,八點正搞掂!
比達 發表於 23-6-2012 08:54 PM

good呀ching!睇黎已經無咩人要貨咁喇啵~~:handshake:
Next Mon/Tue, I dont wanna queue.... :what:
Next Mon/Tue, I dont wanna queue....
darknight 發表於 23-6-2012 09:27 PM

可能已經截左了
可能已經截左了
ckc882000 發表於 23-6-2012 09:34 PM

咁得人驚~?:Q:Q
可能已經截左了
ckc882000 發表於 23-6-2012 09:34 PM

下:@Joker wor
回復 577# whitedol

看來明天晚上或星期一可以不用排馬烏:36:
頭像被屏蔽
回復 523# Maxson

前面植髮後面膠髮?想知道效果大大可以試下淨係gel自己後面啲頭髮就知道有幾正
HAHA Toronto.  All of my Hot toys I get from fmp, just this one on SS
chubbyman 發表於 23-6-2012 11:51 AM

你好喎,我都係多倫多人喎!師兄講既S.S 係乜?:77: