Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

個價錢我覺得買到Kato兄既設計已經係值回票價∼
個正常頭真係有少少寬...其實點解HT唔將植髮同膠發融合咧? ...
Maxson 發表於 23-6-2012 04:28 PM

Agree, 呢隻其實係有驚喜, 但問题係在髮型到,
個様就帶d用熔妝, 但個髮型就好整齐.
回復 528# thiam

係∼匿個就係所謂既觀音頭掃把腳∼
大佬,起碼你插幾條亂髮落去都得呱....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

今日的起心肝一早起身去訂隻Joker 2.0 (鬼叫自己俾隻BB Joker毒到啤......), 1點開門, 但已經排到咁......

我已經算快啦, 排o左一個鐘多dd, 遲少少入去o既朋友由2樓排上6樓, 然後已經要排出街, d人唔知頭唔知路可能以為排緊隊買樓......

不過買到心頭好都開心o既, 呢隻就係我o既第一隻12吋 HT figure o勒!

回復  the_crow

我還可長期考慮要咪制買? 你哋連考慮都冇機會, 冇排就訂光, 我唔係住HK啦......: ...
Vendetta 發表於 23-6-2012 04:57 PM

我話.....你有冇買過都成問題:45:
都唔係排咩限量板,洗唔洗排到咁呀, 琴日都係見無咩人排入樓梯上半層左右姐但呢+排到門口都排..
今日的起心肝一早起身去訂隻Joker 2.0 (鬼叫自己俾隻BB Joker毒到啤......), 1點開門, 但已經排到咁......
...
tysss 發表於 23-6-2012 05:05 PM

咁誇張??~~~~~~~~~~:@

HT ..真係好野..施小計,就令大班死忠排住隊送錢佢洗, 又可以幫自己賣廣告,增聲勢. 一直覺得EB 以"爺"自稱O既人好串咀,夠大牌. 其實HT 果個先最串,最大牌. HT 你係得O既, 成功生意佬.
越睇越好笑.平日去根本完全唔使排.
有錢真好.蠢人真多
快十好 發表於 23-6-2012 03:58 PM

唔同人唔同情況, 我都聽過平日去可能唔使排, 但對我呢類又要返工又要返學o既玩家, 唔趁呢一兩日假去根本唔使指意訂到, 唔好唔記得, 隻black widow一個星期就截訂喎:67:
對上一次我見排到落地下既係會場版MARK IV , BATMAN同PREDATOR個次...:Q
頭像被屏蔽
回復 532# tysss

C兄你影到我喎:35: :54:
會五會3日就冇得訂ga
回復 532# tysss

昨天 4, 5點去排30分鐘OK了,如果今日去真係排死人。。。。估唔到禁多人大愛2.0