Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

而家唔駛後樓梯,但係排街,熱!
排街?????咩意思!!!
回復 498# voltron007

係街都係熱死。
回復 499# alan1128

街排完,上樓排,我諗管理處唔想人排後樓梯。
頭像被屏蔽
回復 501# voltron007

咁真係大鑊....黎緊個d日曬雨淋!!!!係咪想囉人命呀???
回復 503# alan1128

不敢想像之後隻batman, 而家玩HT都要身體健康咁排隊
係我就唔排~過幾日先去都未遲:30:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 507# 嗚門

如果真係關事就真係要多謝個位ching啦.....真係比佢開死!!!
:80: 啱啱排完~~熱死~~
當我見到條龍上到5定6樓,排左幾分鐘..諗左陣....我決定放棄
不過見到HT出的玩具可以令到平時應該小接觸的一家大細,男女老幼,男男女女,一雙一對,佳節齊歡聚,充滿玩12“的熱誠,我真係好感動,當我望display果陣聽到個sales同人吹水,尋日有條友同埋個病病地的呀伯排後樓梯,個sales都話有無攪錯....我當堂聽到眼濕濕....

今日得著係有位超短裙姐姐係樓梯行上行落...........{:3_133:}
同埋望左joker實物,事實2.0真個樣真係靚同似過dx1好多好多
睇多D新聞先啦小朋友, 人地為咩拉布你都未知
仲要講埋D咁無知既野, 真係登你可憐
嗚門 發表於 23-6-2012 03:09 PM

政客拉布梗係為選票啦。。。:67:
唔通真係幫大家申張正義咩,唔再浪費納稅人d錢搞埋d政治show選舉已經好好:38:
可能HT睇到, 今日全部落曬街罰企
嗚門 發表於 23-6-2012 03:10 PM

錯:74: 全部錯曬:74: 後樓梯上吾到報紙,排街可以,又做勢:^