Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

其實有邊個話VIP有九折及gift呀!?唔好係又鬧唔係又鬧
童虎 發表於 22-6-2012 07:02 PM

親耳聲d staff講話之前攪錯,16:00前訂果d係有gift同九折,之後攪清楚係二選一!
老老實實
我幾鐘意hottoys 好支持佢地d出品一路咁進步
一值有收藏開hottoys
但係佢d售賣,訂購個d基本服務一值無進步過........
ofc la...I'm just reporting. I live in Canada, so I have to get it through sideshow, especially  ...
chubbyman 發表於 23-6-2012 01:20

Canadian?? say hi~
which cities u are in?? I m not really into those exclusive so I rather get it from FMP
小弟只係得閒先入下黎八卦下,但講真一句,每件貨我都盡量自己就時間去訂,但我亦有幫襯炒家,咁我自己無時 ...
KAWS 發表於 22-6-2012 11:56 PM

support ching, 有時D大大真係擺係度好鬼耐都唔訂, CUT左就話尼話魯...
炒家都係人, 起馬人地都用好多時間係地獄樓梯排同變身, 綜合番好多意見, 炒家通常都頭一二日去訂, 又如chankb大咁, 第三四日去訂又真係唔使排喎, 講到尾, 你要玩姐, 唔使同炒家迫架, 若然係要第一日玩, 咁無計啦, 你對搶先玩呢件玩具係有要求, 咁ht要你地喪排, 你都要接受架喎...
ht真係唔反對炒家架喎, 好老實講, 我有買過炒家單, 又有放過單, 有時羊群心理訂左件自己唔鐘意既, 一係搵人接手, 一係撻訂, 比著係ht都想有人黎拎貨唔想你撻訂啦...
有供就有求, 供求失衡就自動會爆架啦...放心啦
廢話講完不喜勿插 :-)

睇左另一個POST有張同DX01 比對的相, 覺得個頭雕有少少進步, 多左幾分神, 除此之外,呢隻D PARTS都吸引, 有DX01都會再訂
i love it, Support
我想問如果我星期一倒先出去訂會唔會訂唔到架??
話說非最愛, 所以我唔會第1時間出手, :73:
幾時到貨?

佢冇講我又唔記得問.......
回復 475# EvAnTiNg

2012年12月発売予定
請問師兄們 vip連gift 係咪有9折?? 前面睇到好迷下:70:
回復 477# batmanhoho

揀gift 或9折,二選⼀
唔踩下隻2.0佢隻1.0點賣得出
liverpool_chu 發表於 22-6-2012 11:37 PM

所以當有利益關係既時候 , 係咪仲可以我手寫我心呢 ? 所以d人講乜都係假 , 信下自己既眼光 , 覺得正既咪買羅 , 覺得差既咪skip羅 , 無需為小小一件玩具煩惱 !!
頭像被屏蔽
新圖,件西裝外套好fit!:$

新圖,件西裝外套好fit!
catcat 發表於 23-6-2012 08:47 AM

唔係又出多隻Kato x Hottoys ?:@ 唔會出Tony 呀嘛!! :DD