Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

8魚訂,捐款要比現金= 9魚半.
捐款無魚半散錢,佢地會找錢比你~
頭先見到排到上5/F 放棄了....星期一收工先去...我想問捐150 即係比額外比150蚊買?
laukahoj 發表於 22-6-2012 10:32 PM

果150蚊就係捐入個箱仔上面有聯合國既logo,段估HT應該唔會自己吞掛
討論區就係咁架啦 , 每人都可以講自己鍾意講既野 . 我就阿Q精神d , 講正自己鍾意既話題咪望多兩眼或者撘下咀 ...
dvddvdhk 發表於 22-6-2012 10:36 PM

完全同意CHING既講法:71:
果150蚊就係捐入個箱仔上面有聯合國既logo,段估HT應該唔會自己吞掛
Softsong 發表於 22-6-2012 10:41 PM

我估都吾會咁無良既 , 發財點都要納d品掛 ?
Softsong 發表於 22-6-2012 10:41 PM

原來係咁...THANKS...未買過12"...JOKER應該係我第一次買!
Ht話之前攪錯,,,冇辦法,,,
E神 發表於 22-6-2012 08:13 PM

我吾係VIP ,冇意見:38:
如我係VIP ,X活:你去死la:66:
回復  e_v_i_a_n_s

嘩!惡人先告狀
呢個post topic好似係2.0喎
會唔會應該係你出番去開個炒家 ...
iwillneverlose 發表於 22-6-2012 10:28 PM

個topic係話2.0 但無話限定有d咩講得有d咩唔講得係關2.0就得啦 有人炒2.0咁都係關2.0事呀同埋我好似無講過話我要討論炒家d咩

原來係咁...THANKS...未買過12"...JOKER應該係我第一次買!
是旦啦, 我理你買嚟炒定買嚟打飛機, 咪又係要排, 鬥快囉...
今曰訂左,連贈品,多口問左點解小家到vip唔可以九折再捐150,佢話咪一樣
我心諗你收多左d錢會唔會捐出去,發財唔立品

大家都係想玩玩具啫!唔駛咁勞氣嘅!放鬆放鬆!

我之後幾日都冇時間去!見今日下午得閒D去訂咗先!
1:30去到上一層都要排45分鐘,如果收工先去排要2個鐘我暈抵都似:50:
我個friend中午訂左,而我呢幾日冇假放,諗住幫我訂埋,岩岩個friend話個sales認得佢,唔比訂

心諗:變身嗰啲你又比人訂...?
等放假都唔知截左未
我個friend中午訂左,而我呢幾日冇假放,諗住幫我訂埋,岩岩個friend話個sales認得佢,唔比訂

心諗:變身嗰啲你又比人訂...?
等放假都唔知截左未
討論區就係咁架啦 , 每人都可以講自己鍾意講既野 . 我就阿Q精神d , 講正自己鍾意既話題咪望多兩眼或者撘下咀 ...
dvddvdhk 發表於 22-6-2012 10:36 PM

Yeah good ar 師兄:66:
black W 首日單,,,,'
見到 $900 被人直購了
咁又賺400 了
E神 發表於 22-6-2012 10:01 PM

咁既情況持續,,,要同炒家爭訂搶住買...,真係唔想見...:72: