Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

排街仲衰,落大雨仲大鑊,日曬雨淋:38:
頭像被屏蔽
:blame:
當我見到條龍上到5定6樓,排左幾分鐘..諗左陣....我決定放棄
不過見到HT出的玩具可以令到平時應該小接觸的 ...
pathk 發表於 23-6-2012 03:21 PM

個條友真係要小:blame:
政客拉布梗係為選票啦。。。
唔通真係幫大家申張正義咩,唔再浪費納稅人d錢搞埋d政治show選 ...
GunLap 發表於 23-6-2012 03:23 PM

拉布唔係show, 連點解佢地要拉布都未知, 點可以去批判佢地係做show..不過唔好喺度講政治喇, 我唔想返到big 6 上唔到 td
現在排到落曬街,我晏D去會唔會因太多人唔比排?
其實笑樣已經好似...
andylam09 發表於 23-6-2012 01:57 PM

我覺得呢隻要改應該係髮型而唔係個様.
其實排到落街但唔係好多人,上面根本得十幾個,佢叫人排落街係比人睇姐,我啱啱都係排左半個鐘多啲:66:
回復 519# liverpool_chu

今日排法同上年動漫節VIP 優先預訂差不多,不過上次派籌同登記就做得好好
琴晚差不多九點排到十點半, 無論炒家/玩家都只係一個買家, 大家公平排隊. 冇人打尖, 秩序好好, 我完全吾覺得有問題.

最討厭D人成日怨天尤人, 俾藉口自己, 想買咪排隊囉, 自己吾想排就怨一班遵守秩序既買家. 打風落雨巴士站都大把人排啦, 吾通吾番屋企咩...
睇多D新聞先啦小朋友, 人地為咩拉布你都未知
仲要講埋D咁無知既野, 真係登你可憐
嗚門 發表於 23-6-2012 03:09 PM

大朋友!! 你連我小朋友寫咩都睇唔明  :42: 剩係識睇表面,你讀多D書啦!! 我反而覺得你可憐過我:34:!!
個價錢我覺得買到Kato兄既設計已經係值回票價∼
個正常頭真係有少少寬...其實點解HT唔將植髮同膠發融合咧?
即係大部份後尾枕係膠發,前面叉出嚟d亂髮係植髮...
同埋得一張櫈,Batman企住審Joker?唔好咁孤寒,俾多張喇!

*俾某d大大知道,匿set嘢包咗兩個背景板...
頭像被屏蔽
我買任何H記figure從來沒排過隊, 上網點一點, 訂金下一下, 要幾箱Joker 2.0; Black Widow賣家照單全收, 熟一 ...
Vendetta 發表於 23-6-2012 04:35 PM

咁唯有讚你叻囉:71:
咁唯有讚你叻囉
emilykls 發表於 23-6-2012 04:41 PM

佢用3K買架,緊係送上門啦.......
我買任何H記figure從來沒排過隊, 上網點一點, 訂金下一下, 要幾箱Joker 2.0; Black Widow賣家照單全收, 熟一 ...
Vendetta 發表於 23-6-2012 04:35 PM

你有冇買過都成問題啦....:45: