Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復  tysss

C兄你影到我喎
hunterelf 發表於 23-6-2012 05:32 PM

Sorry呀師兄, 唔係有心o架:77:
wah~~上次動漫節vip排街一入商場ht鋪出面就聞到成陣汗味,睇黎排後樓梯更慘~~
回復  tysss

昨天 4, 5點去排30分鐘OK了,如果今日去真係排死人。。。。估唔到禁多人大愛2.0
rockcham 發表於 23-6-2012 05:39 PM

我都係呢個時間去.都係排到去3樓ONLY.大約30MINS就OK!
多人炒就多人訂,唔怕一出無貨
頭像被屏蔽
有冇ching報下現在排成點?
頭像被屏蔽
回復 549# Vendetta

咁又係呀,我又真係唔見有人排隊買 Rambo 0羅。
請問排街要排幾耐呀?
回復 549# Vendetta

呢個又系理由WO~:p
岩岩同女朋友去左排joker,排排下個時落左陣雨,我同佢都無帶遮,又無得係入面排,我心諗今次實淋濕la…唔知後面個哥哥有心定無意,佢無出聲但係分左一半遮比我同女朋友:79:好多謝你黑色cap帽四眼哥哥:handshake:你真係好好人
回復 553# kaiser1030

重要排街...我看今天不出動鳥

保重呀ching.
會五會3日就冇得訂ga
E神 發表於 23-6-2012 05:35 PM

唔會啦,當佢一分鐘收兩隻訂單,一日開十個鐘,頂盡日收1200隻,3日都係3600隻,又唔係限定版,ht唔會出咁少貨呢,你要知道,條隊就算排幾長都好,做野果個都唔會快手d,俾錢出單抄電話快極都要一分鐘,收1200隻一日盡架啦
回復 553# kaiser1030

hottoys咁搞法真係令人好反感!依家搞到好似買對面大雞扒咁!
回復 540# hunterelf

你頭像張相影得好靚呢,好似劇照一樣:66: