Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

如果無記錯 , 最後個幕 , 兩隻船d人都吾肯互相引爆對方隻船 , joker 就話 : 依家做野吾可以靠人 , 都係 ...
dvddvdhk 發表於 23-6-2012 10:29 PM

你無錯,但gift個引爆器係連埋個盒,即係係船入面D人見到o個個。joker o個個係o係自己衫袋拎出來的
剛訂了, 等了7 分鐘
你無錯,但gift個引爆器係連埋個盒,即係係船入面D人見到o個個。joker o個個係o係自己衫袋拎出來的
kevchan1103 發表於 23-6-2012 10:57 PM

無問題啦 , 好似其他師兄咁講 , 鍾意就買埋 , 吾鍾意就算 . 我就當買件parts比joker得閒玩下都過引架 .
(濃味好重)我古今次好大機會又有平貨執:67:
香港有好多人俾人利用左都唔知,仲以為自己好醒好民主。。。
建議大家睇一本由美國前CIA特工Joh ...
GunLap 發表於 23-6-2012 09:49 PM

noted US wanna kick China's ass.........
(濃味好重)我古今次好大機會又有平貨執
O.K.TAK 發表於 23-6-2012 11:36 PM

Even rise, I'll give them $50 more to collect my 2nd one :34:
上星期日下午四點半只用幾分鐘訂隻黑寡婦.
今晚响九點半再用十多分鐘訂隻小丑.
同是第二日既單不用排後樓梯....不用排街頭.....真係有D安撫.
頭像被屏蔽
訂佐穩陣羅
ckc882000 發表於 23-6-2012 10:41 PM

好在今日排左45MINS訂左:shiny::DD
其實我今日捐$150我好似見到佢張我$150放左落櫃台再攞左$200放係UNICEF個BOX度:(唔知有冇睇錯:78:
師兄無睇錯,我都系咁∼∼∼
10點半已經無咩人訂,埋去比錢都唔使10分鐘,訂左安心晒 ^^
理Q得你訂唔訂HT d野者
重係度扮有見解 人地而家擺明笑你條7頭ja
pathk 發表於 23-6-2012 10:43 PM

同意~自己鍾意就訂~唔鍾意咪算囉~
本人玩12"唔耐~唔識點去睇似唔似~
最重要係玩得開心~
頭像被屏蔽
報告頭先10點幾去訂已經唔洗排隊
嗚門 發表於 24-6-2012 12:24 AM

GOOD~未訂既CHING真係抽抽時間去喇,:78: