Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

又係movie hunt 既時間 , 係最尾個幕 , 佢著住紫色褸 , 按住batman係地下打既時候 , 見12點個兩隻船d人 ...
dvddvdhk 發表於 24-6-2012 05:28 PM

師兄:果d大粒佬最緊要插,事吾事實吾重要,只要佢地覺得啱ok
我都想捐錢要火箭炮都唔想要依家果兩件野
今日已經少人排隊?咁應該無咁快折訂啦!
今日都係等左一陣, 都未排到去門口
頭像被屏蔽
師兄:果d大粒佬最緊要插,事吾事實吾重要,只要佢地覺得啱ok
ckc882000 發表於 24-6-2012 06:14 PM

明白既 , 我都開始明白同了解呢度討論既方式同思維 . 不過我吾會受佢地影響既 , 最緊要有好玩貝玩 , 同志同道合既師兄吹下水 , 開開心心玩 玩具 , 人生一大快事 !!!
回復 666# jackie1011

訂定穩陣呀,black widow都係頭兩日多人排
回復 668# 快十好

討論區又多左個新銀樣!!!
今日冇咩人,個辦收起左,同埋joker2.0會跟埋盤問房背景
希望有心玩既人都可以訂到就最好勒 !!
係咪我忘記咗呢?
點解Joker右邊隻鞋有刀片伸出嚟嘅?
係咪我忘記咗呢?
點解Joker右邊隻鞋有刀片伸出嚟嘅?
haha_muse 發表於 24-6-2012 06:52 PM

我試下答 : 係籌款舞會個幕 , 佢係用黎踢batman既 .
回復 675# dvddvdhk

多謝大大解答!
連呢啲仔細位都做埋真係正:71:
睇嚟又係時候趨第三集未上之前重溫下呢套經典
今日冇咩人,個辦收起左,同埋joker2.0會跟埋盤問房背景
siumy 發表於 24-6-2012 06:49 PM

個辨收起左?! :shiny:希望個辨收起左係因為個頭雕有得改到更加好,而唔係拎去俾人影相吧:o
頭像被屏蔽