Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復  pathk
回復 82# GTO
回復 64# pathk
回復 61# fannyabc128

同樣的話今天已經回4次了...出這 ...
Vendetta 發表於 23-6-2012 09:45 PM

的確,我都同意今次個價好似高左d..唔計捐款,我覺得減返1至2魚比較合理呢..
唔知道台+燈+紫色大褸+紫色手set+笑笑頭可以賣返幾錢呢~:D
因為已經比灰色西裝吸引住!套西裝真係好正:handshake:
拉布唔係show, 連點解佢地要拉布都未知, 點可以去批判佢地係做show..不過唔好喺度講政治喇, 我 ...
炒飯俠 發表於 23-6-2012 04:02 PM

香港有好多人俾人利用左都唔知,仲以為自己好醒好民主。。。
建議大家睇一本由美國前CIA特工John Perkins嘅所有著作,就知道美國政府點樣係各地扶植一d所謂民主派人士嘅真正目的。。。認清楚美式民主係咪眞係好野:58:
建議大家睇一本由美國前CIA特工Joh ...
GunLap 發表於 23-6-2012 09:49 PM

點都好過兩腳掂地釣頸死囉....死左重要快手火化同監視死者家人朋友囉........
(OT了,sorry.......)
可能已經截左了
ckc882000 發表於 23-6-2012 09:34 PM

的確有驚既理由,希望HT用少少方法改善問題.......有D排隊人士真係可以唔知自己排緊咩.........
o岩o岩去訂都唔係好多人o者,龍尾只係舖頭門口,之前排隊排到4,5樓都唔知為乜
同埋唔明做乜要用$150換所謂gift,個個都好似要唔切,其實d人知唔知兩樣都係戲入面小丑無用過/唔係小丑用既野來架,要來做乜? 以為做善事但D錢最後落左邊個袋都唔知
HT就係捉呢D人心理,隻figure都 $1600,所以對比起上來你會覺得另外$150只係小數目,但有無諗過$150蚊其實夠買多隻6" figure喇
回復 586# haha_muse

哈哈,一定好正:66:
一半植髮,一半膠髮個成本咪仲貴
o岩o岩去訂都唔係好多人o者,龍尾只係舖頭門口,之前排隊排到4,5樓都唔知為乜
同埋唔明做乜要用$150換所謂 ...
kevchan1103 發表於 23-6-2012 10:05 PM

如果無記錯 , 最後個幕 , 兩隻船d人都吾肯互相引爆對方隻船 , joker 就話 : 依家做野吾可以靠人 , 都係要親自做先得 , 跟手就攞個遙控引爆器出黎 . 有錯請指正 .
回復  Vendetta

咁又係呀,我又真係唔見有人排隊買 Rambo 0羅。
hk小文 發表於 23-6-2012 06:24 PM

係噃,今日係RAMBO lll 正式開買日喎⋯叫D人咪排咁多隻,走去用三隻半小丑訂金買隻RAMBO lll 重好啦!一定唔駛排得咁辛苦,可能仲請你飲杯茶,嘆冷氣𠻹,Bill爺等緊你㗎!:78:
頭先七點八開始排,八點正搞掂!
比達 發表於 23-6-2012 08:54 PM

Good,大家5使咁辛苦!

回復 589# GunLap

建議大家睇一本由美國前CIA特工Joh ...
GunLap 發表於 23-6-2012 09:49 PM

無論John Perkins的故仔堅定流, 佢如果身在國內相信己經被自殺咗:DD, 現在佢能在能容忍自由聲音的國家出書賣故仔, 只証明了民主自由的可貴。
李旺陽呢d事件至少在歐美民主政體下唔會一年幾單卦。

CIA在海外扶植自己友同美國民主有乜直接關係? 可能有, 因為美國係支持其他國家民主發展。說穿了可能同美國國家利益關係大一點。正如中共扶植北韓同非洲各國一樣, 只為非洲資源及聯合國一票等自國利益。

雖然每種政體也有其不完善及黑暗之處, 但見大陸人冒死逃去美國聽得多, 以相反路線從美國逃去中國北韓等國家的人極少, 可能說明了一般人是傾向那些政治體制及自由民主程度。

因中共一黨專政下, 香港自然不能設有政黨法,  政黨在不公平環境下生長, 自然良莠不齊。在比例代表投票制下, 得票比例少的政黨容易得到議籍, 自然助長針對小眾的偏激政黨冒起。這只是在中方特意設計的"彷民主"式的選舉制度下必然發生現像。

在沒有真正的普選下, 香港人跟本沒有民主。 拉布正是想表達這種政治環境的荒謬, 同時對反民主反自由的條列作出消極的對拒, 因為在保皇力量下, 所有政府議案理論上乜都能完全通過, 成為法律。

講番Joker, 我星期一去訂了, 如果真係第四天便冇得定, 我便只好叫朋友在海外SS網同我訂回來....:unhappy:
咁得人驚~?
simson464 發表於 23-6-2012 09:41 PM

Black widow 夠快截la:no:
下Joker wor
liverpool_chu 發表於 23-6-2012 09:42 PM

訂佐穩陣羅:x:x
其實果d gift可以選擇捐錢去買幾好吖!可以自由選擇!
好過只得VIP先有吖!比我地d非VIP都有機會得到!
5鐘意又可以5要!
回復  pathk
回復 82# GTO
回復 64# pathk
回復 61# fannyabc128

同樣的話今天已經回4次了...出這 ...
Vendetta 發表於 23-6-2012 09:45 PM

理Q得你訂唔訂HT d野者
重係度扮有見解 人地而家擺明笑你條7頭ja   :58:
的確有驚既理由,希望HT用少少方法改善問題.......有D排隊人士真係可以唔知自己排緊咩.........
neo.L 發表於 23-6-2012 10:00 PM

唉!苦了玩家:unhappy: