Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復 735# babycar

後補d咩?而家仲未cut訂啵
頭像被屏蔽
其實冇要到個gift可能日後會更加後悔,因為如果日後有机會再有蝙蝠俠產品,就絶大可能有跟 ...
黃金獅子座 發表於 25-6-2012 03:03 PM

所以咪各有各杯茶,我自己就唔係太care班嘍囉賊,亦無諗過要自組佢地
可不可以後補的?
babycar 發表於 25-6-2012 02:53 PM

店員同我講明話gift無得後補...
回復 740# winsortang
兩點半時維持住零星三至四人訂,好快訂到。
回復  graffitihim

我反而有小小後悔加左$150
KAN0529 發表於 25-6-2012 02:47 PM

洗乜後悔呀?你謊出左果陣無人收咩,到時可能唔止$150啦
回復 743# iplaytoys

:71::71::71::71::71::71:
回復  graffitihim

我反而有小小後悔加左$150
KAN0529 發表於 25-6-2012 02:47 PM

你係咪第一日單?
你後悔既我用第一日單(no gift)+$150同你交換:43:
回復 746# malaubanana

第二日單:56:
雖然係一朝早12點半去排
回復 744# emilykls

都係既:56:
回復  malaubanana

第二日單
雖然係一朝早12點半去排
KAN0529 發表於 25-6-2012 03:37 PM

唔緊要...你有興趣都可以換:52:
回復 749# malaubanana

等我考慮下先,仲1516緊:56:
回復  malaubanana

等我考慮下先,仲1516緊
KAN0529 發表於 25-6-2012 03:43 PM

慢慢考慮...:71:
其實係唔係大部份CHING都比多$150訂特別版
我訂左普通版有DD後悔
graffitihim 發表於 25-6-2012 02:18 PM

你吾LIKE個面具的話又洗咩後悔?多數人訂你都可不訂的吧!?
只係分享自己心得。我每次訂都會要埋D 特別配件
當做善事囉, 有D小朋友連乾淨水都冇得飲,我地可以買個千幾蚊嘅玩具,做乜想到咁複雜?
到時候真係唔鍾意當留黎做左善事紀念又得,就算真係好唔順眼,賣翻出去分分鐘有賺。
無謂攪咁多假設性嘅嘢黎傷腦力啦,各位師兄