Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

反宜係hottoys好似捐$150放心D,係街D捐款箱真係唔敢入~
反宜係hottoys好似捐$150放心D,係街D損款箱真係唔敢入~
頭像被屏蔽
我覺得佢吾會呃既 , 首先佢收現金 , 即係吾入公司賬 , 第二係睇住佢塞d錢入個膠箱度 , 如果咁都係個膠箱 ...
dvddvdhk 發表於 25-6-2012 08:59 PM

Yes!相信HT不會落格!
況且可申請減稅!
諗左好奈好奈,終於所諗到點解無啦啦跟個面具

用黎遮住個笑臉:34::34:
今次個笑面樣批左未架,宜家無端端收左個display,我吾想中多次DX06事件喎!!
只係分享自己心得。我每次訂都會要埋D 特別配件
當做善事囉, 有D小朋友連乾淨水都冇得飲,我地可以買個千幾 ...
rlb 發表於 25-6-2012 04:16 PM

非常讚同師兄的睇法!
回復  malaubanana

我遲小小覆你啦
KAN0529 發表於 25-6-2012 09:37 PM

ok............
唔知 2.0 件外套可唔可以擺番 DX01 抽手榴彈上去呢? 希望可以啦!
竟然2.0开POST到50几页咁前無古人,ht唔该你執執佢啦!搞靚d.....:$
Only can pre-order for one pcs per each people today~~ Look like will cut order soon...
頭像被屏蔽
唔知 2.0 件外套可唔可以擺番 DX01 抽手榴彈上去呢? 希望可以啦!
kevchan1103 發表於 26-6-2012 11:50 AM

佢應該唔會整大褸內部放手榴彈的機關,整左佢官圖會影出黎,同埋今次2.0又無手榴彈配件,所以你的見議可能性不大
kevchan1103 發表於 26-6-2012 11:50 AM

just simply tape it on the suit...... :64:
回復 796# emilykls

Milk 講左晤會大褸內部放手榴彈的機關