Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

同意!好多人97時買樓都覚得冇輸,頂多等十幾年先返家鄉
Strawberry 發表於 25-6-2012 06:21 PM

97輸得最慘嘅係賭白頭片篤手指就想番兩番嘅賭徒....
ht的風險實在係細好多.....
回復  malaubanana

OK
KAN0529 發表於 25-6-2012 06:39 PM

:43:................
回復 770# malaubanana

Send  左

Send  左
KAN0529 發表於 25-6-2012 07:17 PM

覆左你啦...............:52:
頭像被屏蔽
回復 773# London

都估倒唔會十二月咁好死咖啦

今天拿Amber時訂了Joker...只排了四五個位。

普通貨也首兩天排出街, HT真的要打算下動漫限定的安排。
回復 764# Strawberry
咁得display睇黎計,應該要講買樓花!
我估未來十日內應該會sold out了....
同意!!!$150如果幫到小朋友,我覺得好值得~
siuloonghar 發表於 25-6-2012 06:30 PM

其實$150 係咁多師兄當中算係乜野錢 ? 但對d有需要既人就好大幫助 !!! 正所謂 : 一個幾毫 ; 似有還無 , 一千幾百 ; 尤如垃圾 , 一萬幾千 ; 過眼雲煙 !! 另外請個d以為捐左錢大大聲既再清楚望下自己張單 , 單上寫明 : The entire amount for the bonus accessory is donated to UNICEF , Thanks you for your suppor to UNICEF . 吾好再話係自己捐勒 , 你係幫手做善事咋 !!

珍好笑 宜家D人(炒家)知唔知自已買左D乜野.宜家人地hottoys都未cut訂(弟一日訂單加五百 第二日訂單加三百):36:
希望真係全數捐出
希望真係全數捐出
movieken 發表於 25-6-2012 08:52 PM

我覺得佢吾會呃既 , 首先佢收現金 , 即係吾入公司賬 , 第二係睇住佢塞d錢入個膠箱度 , 如果咁都係個膠箱度了番d錢出黎 , 咁同買旗係錢袋了番d錢出黎無分別 . 如果係咁就真係天地不容勒 . 不過話分兩頭 , 佢吾攪捐款活動 , 淨收 $150 比 bonus gift , 都大把師兄排住隊比錢 , 我估佢吾使貪個d零頭卦 ?

Send  左
KAN0529 發表於 25-6-2012 07:17 PM

巴打一係算啦....好似無方法大家可以交換得安心咁:64:
回復 782# malaubanana

我遲小小覆你啦:64: