Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

今日去O左訂JOKER, 門口已經冇O左DISPLAY :26:
今日都幾多人訂GG俠, 排O左10十鐘先攪掂.
點解d 圖冇果shotgun 既?
睇返近期milk先知DX01個手榴彈設計係點樣
真係好正囉!!點解DX11要取消左佢呢!!!
回復 816# simson464

所以我一早就問點解無左手榴彈:56:
所以有DX01都要買埋DX11,浮係件西裝都已經唔同色啦!haha~~~:34:
隻joker今日經過見到都仲有得訂,真正自用的玩家要訂的大部份都已經訂晒,唔知排左十幾次隊訂果堆(狂熱玩家)心情如何呢?!如果再過一個禮拜都未截訂真係好大可能變成船長事件:36:
好似1.0,都賣出幾萬隻,我估這款都吾會咁快CUT 單,
好似1.0,都賣出幾萬隻,我估這款都吾會咁快CUT 單,
Yellowk 發表於 1-7-2012 01:00 AM

係邊度知道賣左幾萬隻???
回復 821# siuloonghar

Sorry係邊到聽就吾記得了,好像D訪問,
但我記得最好賣是DX01賣了大約係幾萬隻,
有錯嗎?

回復 822# Yellowk

有無咁多:50:
咁隻dx01一隻都令ht賺過千萬:70:
想借問聲E家仲有冇得訂+gift?
回復 824# invade

琴日晏就仲有
DX通常幾時截訂?我呢排未有時間/得閒訂:help:
同埋我想問下重有冇得加100蚊訂埋個vip gift
回復 823# KAN0529

好耐之前侯活响訪問曾經講過....三款小丑(紫色大褸版,打劫版,DX01)全球合共賣出過萬隻.
回復 826# lawliettoo
今次VIP Gift 要捐$150先可以換!