Toysdaily 玩具日報

查看: 24489|回復: 52

[個人收藏] 驚爆危機 ALTER M9 GERNSBACK (P.S:Not report &未開盒純分享)

DELAY左1個月今日終於收到電話返返下工都飛撲出去拎貨
野牛小隊終於齊人了,唔開盒住等新櫃 (忍忍忍忍忍忍):o
有師兄LIKE又冇訂的見現貨就好入了,之前隻ARX7就前車可監:(

盒面

盒背

依舊有蓋可以打開盒面

雖然係神物不過趕住打DIABLO用手機影住先:x
QC對我而言,很好很好,由其頭部綠鏡位置很LIKE!!
相信可動都會同ARX7一樣咁好,期待裝滿武裝的M9

野牛小隊集結!
arx7比M9的盒細

:75::75::75::75::75: 快D開盒玩
快D開盒玩
逆天原罪 發表於 27-5-2012 02:37 AM

:58:sad天兄中唔中????
I will get it today and issue report immediately~~~~~~~ :shy:
LEE個真係好正, 玩上手比ARX-7更好, 對FMP有愛的話, 就算冇ARX-7, 都不能錯過LEE隻M9.
我重等緊電話:59:....有無ching係一樓(數字商場)訂咗而又攞咗??:59:
ALTER FMP真係接近完美
唯一缺點係太細隻...:help:
唯一缺點係太細隻...
GTO 發表於 27-5-2012 12:42 PM

yeh frankly 1:48 would be better.

but now can match with 1/60 macross :35:
I will get it today and issue report immediately~~~~~~~
Douglas.M.Saint 發表於 27-5-2012 10:10 AM

期待德哥report!!!!!:58:
係米入兩隻先?:D
LEE個真係好正, 玩上手比ARX-7更好, 對FMP有愛的話, 就算冇ARX-7, 都不能錯過LEE隻M9.
我的寶貝 發表於 27-5-2012 11:16 AM

:71:M9真的很讚,我都Like M9多過Arx-7
M9個Feel軍事d.. 量產又正
不過alter既Arx7造型真係好有型:!

所以係robot魂方面我就量產了M9:shy:
我重等緊電話....有無ching係一樓(數字商場)訂咗而又攞咗??
mmm2000hk 發表於 27-5-2012 11:47 AM

會唔會又係個D地區派貨問題呀@@????
應該今日有吧??
唯一缺點係太細隻...
GTO 發表於 27-5-2012 12:42 PM

:$:$:$ GTO ching
買返兩隻M9玩下啦 :75:
yeh frankly 1:48 would be better.

but now can match with 1/60 macross
roundbun 發表於 27-5-2012 12:46 PM

依家呢個SIZE其實都幾岩我玩:43:
細細部易玩D XD
GTO ching
買返兩隻M9玩下啦
阿噗高達 發表於 27-5-2012 01:09 PM

都賣左隻ARX7俾你啦
齋買M9怪怪的
Thanks for sharing. Will wait for your 開盒 report. :71: