Toysdaily 玩具日報

查看: 39112|回復: 285

[玩具攝影] [價錢帖] SHF Fourze 電單車 暨 Motorcycle Show

先報價,後出圖!  

蟻仔先前30x訂,到攞貨時只收實25x!抵買兼老實!老細好波!

講明先呀!今次冇背景紙、冇大廈、冇特效,只得一幅牆!原因係懶!星期日晚係咁上下架啦!  

長氣小小講dd野!拍Fourze呢套劇最主要係原因,除左係cap我地呢d拉打迷既水之外,原本亦為左紀念人類飛上月球40周年,所以就改左名做「Four Zero四十」!又設計到個拉打成隻飛機頭以為好型但係又成隻土魷咁!不過呢個都係小問題.....最離奇係連架電單車都搞到成架穿梭機咁!真係吹佢唔漲亦都抆佢唔長!

大家睇下,係唔係架穿梭機?

擺pose時間!
「喂,靚女!去邊呀兜埋你吖!」  

「又係你呢個warmblood?同我放低個亞婆!」

「吖....走?等我上車追先得!」

基本上,坐姿都幾自然!始終爬山雞唔同大包圍,唔駛扒響度揸......嘻嘻.......

同埋加映..........假面骑士 X 假面骑士 FOURZE OOO MOVIE大战 MEGA MAX  

先黎個000先~~~~~~
(謎之聲:我就係睇完套大電影走左去煙屎用24x後追,好彩唔係貴仲追到咋!)

之後到W~~~~~~~~

三兜友影張合照先啦!.................「我地要打倒X集團!」

大合照!(Sorry,唔記得校光圈!矇左!  )

大電影完左,繼續Motorcycle show~~~~~~~

下一位,G3!

呢個唔係SHF限定,係cheap cheap景品!大阪二手!25xx yen!

既然一場黎到,影張合照先啦!

之後包你估都估唔到!

有請G3X同埋G4.....

Maisto既Yamaha.......問你地死未?

之前響關雞見到黑色,後尾好友賓賓賓響途佬見到有藍色代咇,一次過咇兩野,即時舒服哂!

然後到新1號

最後到自家改蟻兵車車,只係cheap toy改色!

咇哂啦!

多謝欣賞!
B仔到此一遊
..................
好高膽固醇喎!常大人! :handshake:
好高膽固醇喎!常大人!
呂品器 發表於 21-5-2012 10:40 AM

所以佢成日講

「又係你呢個warmblood?同我放低個亞婆!」

根本係佢要揾亞婆驅風降膽固醇............我救亞婆咋
所以話!後生時要準備好,好似浸咸柑桔咁,搵定個女人返屋企,第時年紀大高膽固醇時就有呀婆用,唔洗咁綢繆要出街搶!:74:
目標價, 同W一樣................:$
所以話!後生時要準備好,好似浸咸柑桔咁,搵定個女人返屋企,第時年紀大高膽固醇時就有呀婆用,唔洗咁綢繆 ...
呂品器 發表於 21-5-2012 11:10 AM

支持童養媳
契弟滴到此一滴............(謝過icon)
個 post 好毒下 ,好彩我唔好拉打o 者

p.s. 拉打係要有架 motorcycle 先似樣
支持童養媳
Warmblood 發表於 21-5-2012 11:14 AM

好似係婆養媳.........
先報價,後出圖!  

蟻仔先前30x訂,到攞貨時只收實 ...

.....老闆好波!
常威 發表於 21-5-2012 09:56 AM

國寶老闆好波您又知?

好熟咁喎。

會唔會就係睇中佢做婆養媳呀?
國寶老闆好波您又知?

好熟咁喎。

會唔會就係睇中佢做婆養媳呀?
catcat 發表於 21-5-2012 11:36 AM

貓神...  雖然我對你既尊敬有如滔滔江水,但係...

常大人明明話蟻仔老細好波啵!點解你會諗住國寶老細架! :35:
正拉打+車車post:71:
小弟都覺得拉打無車座就好似男人無_ _,完全唔得:38:
貓神...  雖然我對你既尊敬有如滔滔江水,但係...

常大人明明話蟻仔老細好波啵!點解你會諗住國寶老 ...
呂品器 發表於 21-5-2012 11:57 AM

咁就真係估唔到啦,原來常大人連蟻仔肥叔叔好波都知.......

諗極都唔明點CHECK得到。
咁就真係估唔到啦,原來常大人連蟻仔肥叔叔好波都知.......

諗極都唔明點CHECK得到。
catcat 發表於 21-5-2012 12:05

百發百中揸波龍爪手!!:x