Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] SHF Fourze 電單車 暨 Motorcycle Show

人地常爺要瀨呀!!!!

攞LOOK L出嚟托呀?
人地常爺要瀨呀!!!!

攞LOOK L出嚟托呀?
catcat 發表於 22-5-2012 12:22 PM

你又知佢淨係鍾意瀨W!!!:what:
我就話佢係出櫃最鍾意劣L!!!
Warmblood 發表於 22-5-2012 12:48 PM

行行都萎縮緊啦!過多一排有玩具舖都冇用啦!要有命買先得格!

果位大佬講到我地只要唔幫襯平價玩具店,去哂賣得貴既玩具店就救到香港玩具行業!真係叻到冇得頂!

如果各位夠薑同自己屋企人講,以後買餸唔準去街市,買菜唔準同賣菜蓮買,一定要去惠康百街!因為貪佢貴d,可以帶動香港經濟,比超人賺多d,呢個世界就會美好架啦!

如果果位大哥要救,不如去希臘搞掂班賴皮大佬先啦!

救火都要搵原頭先得架!叻人!
行行都萎縮緊啦!過多一排有玩具舖都冇用啦!要有命買先得格!

果位大佬講到我地只要唔幫襯平 ...
常威 發表於 22-5-2012 01:12 PM

我冇講過要你救市喎,只不過希望你心態調整下,
市場萎縮可能係大勢所趨,冇得避免,不過都唔希望大家以負面角度去睇
市場萎縮可能係大勢所趨,冇得避免,不過都唔希望大家以負 ...
超級玩具迷 發表於 22-5-2012 01:20 PM

好,正面D,睇女!:78:希望幫到萎縮嘅你!
正面D,搞女!

市場萎縮可能係大勢所趨,冇得避免,不過都唔希望大家以負 ...

樓主不知幾正面。個個星期都買玩具,重要影相出post。

借問聲閣下有無支持香港玩具介呢又?

介唔介意得閒影兩張相分享一下?
常爺,做野啦,係#1加多句,"只歡迎玩玩具人士參觀,講價錢嘅唔該過主"
射啦!
樓主不知幾正面。個個星期都買玩具,重要影相出post。

借問聲閣下有無支持香港玩具介呢又?

介唔 ...
catcat 發表於 22-5-2012 01:30 PM

我都有玩玩具,不過自問攝影技術一般,就無謂獻醜啦,好似呢度幾位攝影較出名既大大,
我學到一成都冇,買玩具當然可能冇你地買咁多,我都係選擇性玩自己鍾意

舊版魔神我有幾盒,有時間影俾各位睇下
正面D,得閒出哩飲野,誤好痞向舖到啦!

情景呀!咁靚係迷美術品哩㗎!
嘩!樓主D電單車好正呀!

您都幾低9能...依句野您講架...邊一忽係希望人地心態調整下........我不如調LMM啦:ar:

樓主,蝕俾你咪老實囉,唔蝕咪炒家囉,幫你講埋啦...

25x要蝕的,大戶冇錢賺,細舖要蝕
超級玩具迷 發表於 21-5-2012 12:50 PM