Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] SHF Fourze 電單車 暨 Motorcycle Show

d 契弟硬係用 sf 諗野既

俾人 D 到撻皮都仲要死係度嘈

如果真係係 td 有咁上下年資,而又真心真意睇人 ...
benbenben4213 發表於 22-5-2012 03:02 PM

算啦賓賓。。。。我出個post本來係想分享下大家一齊玩開心下,
點知畀條LD入黎攪到喎晒。。。
:67:

唉!!:50: 死火!!用左2號黎覆你添!!!哩次真係覆姑勒!!!
求其影
Panzer 發表於 22-5-2012 01:56 PM

:DD ..........死肥魚
喂,呢個post講唔講龍王丸袈??:x:x:x:x:x
睇左咁耐,終於明白哂,原來有個心地善良ge玩家出post讚人,口快講埋個價出黎,遇著一個理解能力有問題,強行將自己意見加諸人地身上,之後仲亂發脾氣,強詞奪理的文盲:67:
O暈 發表於 22-5-2012 03:04 PM

咁跟住呢。。。?:45:
喂,呢個post講唔講龍王丸袈??
Godzima 發表於 22-5-2012 03:09 PM

:65: 哩度係講牛丸虾丸火腿丸肉丸大丸小丸瀨皮丸。。。。
係唔講龍王丸!!
睇左咁耐,終於明白哂,原來有個心地善良ge玩家出post讚人,口快講埋個價出黎,遇著一個理解能力有問題,強行將自 ...

您睇番我#117....:78:

幫你講埋啦...  

蟻仔先前30x訂,到攞貨時只收實25x!抵買兼老實!老細好波!

條L樣見您出完post....自己d貨 25X 以上入貨.....依家瀨Q哂野......大家都去蟻仔用25X買......無人同佢買......您話您幾需要調整個心態

幫你講埋啦...條超級雞蛋散肯定30X入貨學做炒家啦....炒家邊會開盒影玩具寫report呀.......我又幫你講埋嘞
睇左咁耐,終於明白哂,原來有個心地善良ge玩家出post讚人,口快講埋個價出黎,遇著一個理解能力有問題,強行將自 ...

錯!係有個社團大佬報左個靚價,別有用心小學雞覺得個價太靚,會影響生意,因此搞事。

只可惜社團大佬分身個個強橫,成功d爆小學雞,完。
咁跟住呢。。。?
sundaydriver 發表於 22-5-2012 03:09 PM

賴死唔走,覺得自己好型,結果同佢朋友死貨一樣,比人插緊
錯!係有個社團大佬報左個靚價,別有用心小學雞覺得個價太靚,會影響生意,因此搞事。

只可惜社團大 ...
catcat 發表於 22-5-2012 03:12 PM

:71:100分.....中晒.....
喂,我都有拉打喎!!:57::57::57::57::57:

BTW,係咪有電單車就係拉打??:75::75::75::75::75:
插左旗先,然後追POST
插左旗先,然後追POST
timyin 發表於 22-5-2012 03:18 PM

你哩個常威10號唔好扮晒野呀下!!!:blame:
哩度係講牛丸虾丸火腿丸肉丸大丸小丸瀨皮丸。。。。
係唔講龍王丸!!
sundaydriver 發表於 22-5-2012 15:11

咁講瀨尿牛丸得唔得??我前排入咗批,cost 一蚊粒,唔知駛唔駛減價比同我用二蚊粒羅嗰啲恩客呢?? :?:?:?:?:?

你哩個常威10號唔好扮晒野呀下!!!
sundaydriver 發表於 22-5-2012 15:20

你咪嘈啦 2 號!!:53:
你咪嘈啦 2 號!!
Godzima 發表於 22-5-2012 15:23

我係牛奶糖 4 號!!:65::65::65::65::65: