Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] SHF Fourze 電單車 暨 Motorcycle Show

直情要殺佢老豆老媽....迫佢個仔同佢個女結婚
Warmblood 發表於 21-5-2012 03:16 PM

咁鬼多頁㗎, 好煩  ...... :54: .... 要明日放假 追post 先 :43:

小弟唔係好明, 點解唔係 迫佢個仔同佢個仔結婚 先合你心意喎 :36:
噓~~~見到你真係好~~~

講到出 post ,我呢排都係買 D 舊o野多,有時仲玩埋扭蛋,
就算係新o野,都係 ...
Garycharm 發表於 22-5-2012 08:46 PM

GARY大,唔想千字文轉眼沉到第四版,做法好簡單:

首先準備手指十隻,鍵盤一個,

然後係帖子TITLE打上[價錢帖]幾個大字,

再係內文提價錢。

~完成~

咁千架字文隨即會係情報區出現,起碼比我地玩三日,只要您唔介意比人抽水的話。:64:
如果樓主唔啱,我一定D到佢SF甩真皮!
Panzer 發表於 22-5-2012 11:35 PM

如果樓主挑釁生事,定必比自己人抽插到開花。
此契弟不同彼契弟

滴滴兄請放心,四姑娘明辨是非,唔會咬錯人既
benbenben4213 發表於 22-5-2012 10:21 PM

ben ben ..我當然明白 la..:love:
呂兄,由第一版到依家都唔記得多謝你支持添!

多謝光臨!埋去飲杯野吖!
常威 發表於 22-5-2012 05:07 PM

想請問樓主,個吧台係邊,做左成朝野,夜媽媽好口渴。

咪住先,同你講埋啦,咁算唔算自問自答呀?
如果樓主唔啱,我一定D到佢SF甩真皮!
Panzer 發表於 22-5-2012 11:35 PM

肥魚...請盡快..好想睇野:shiny::shiny:
如果樓主挑釁生事,定必比自己人抽插到開花。
catcat 發表於 23-5-2012 12:10 AM

cat ............我等食花生:78:
咁鬼多頁㗎, 好煩  ......  .... 要明日放假 追post 先

小弟唔係好明, 點解唔係 迫 ...
RRAAYY 發表於 22-5-2012 11:53 PM

柒仔代答,因為有人唔想公開佢嘅 性取向。

BTW, 明日放假重係度賣弄?:*
多謝各方好友撐場!:64:

須知正義必勝,公理長存!

即使好心但歪理滿腔,邪道依然必亡乃不變定律!

懇請大家以雪亮眼睛睇清楚!

玩具L共勉之!
柒仔代答,因為有人唔想公開佢嘅 性取向。

BTW, 明日放假重係度賣弄?
catcat 發表於 23-5-2012 12:16 AM

:45: ..  係! 重會去鬼佬最鍾意搵小朋友嘅泰國, 親身經歷 Hangover 3  .... :he:
過獎嘞,巴武藏兄

其實唔止 ALE 成員,只要係啱既,方向正確既,我地班攬 C 棍一定出 ...
benbenben4213 發表於 22-5-2012 11:07 PM

正義聯盟The ALE:shiny:~~~~~~~
多謝各方恩客撐場。:64:

雖知青山不改,綠水長流。

即使好生意但走數者眾,KEEPER不易為乃不變定律。

懇請各恩客以耐心等多陣。

玩家請共勉之!

-分身柒号上
..  係! 重會去鬼佬最鍾意搵小朋友嘅泰國, 親身經歷 Hangover 3  ....
RRAAYY 發表於 23-5-2012 12:22 AM

四面佛!:help:

白龍王!:help:

SPA!! :help:

伴手禮!!!!:help:
想請問樓主,個吧台係邊,做左成朝野,夜媽媽好口渴。

咪住先,同你講埋啦,咁算唔算自問自答呀?
catcat 發表於 23-5-2012 12:13 AM

唔算!貓神問野我邊敢唔答?

吧枱直行轉左有隻Fourze電單車響門口就係!嘢飮隨便囉,全部日版!
正義聯盟The ALE~~~~~~~
timothy276217 發表於 23-5-2012 12:22 AM

十一號,唔好咁揚!低調d!