Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] SHF Fourze 電單車 暨 Motorcycle Show

好多柒呀!!:handshake:

好多L呀!!!:handshake:

好多狗呀!!!!:handshake:
好多柒呀!!

好多L呀!!!

好多狗呀!!!!
catcat 發表於 22-5-2012 09:38 AM

以家d細路係要比人大大聲DL到出巷先安樂....唔L睇下您自己乜水....代人講野....亞Ben都講L明契弟都無權代人講野........白痴都人話蝕錢佢就汪汪汪...贏佢又汪汪汪.....睇P/L....啦白9痴:45:
最憎人講錢....回下玩具....點好玩...點唔好玩唔得既....D細路真係無野識講...去HL啦:ar:
估唔到我一段仔野可以引咁多人回應,
我都係代我相熟玩具舖反映下,
係,一件貨蝕少少,如果得一兩件,蝕少少豪 ...
超級玩具迷 發表於 22-5-2012 12:16 AM

宜家响香港有邊行易做架。。。。
食得鹹魚抵得渴,唔好話你個相熟老細丫,
我地玩家哩排都唔知食左幾多次訂貴過現貨啦。。。

更何況樓主都無褒貶之意,
你做咩响度講到係樓主唔啱咁?

你想幫你個老細朋友吐苦既,
就出去自己開番個post,
插人又好,畀人插都好,
我話過我一定唔會入去!!

但係响哩度,
唔該你收媚啦!!
最憎人講錢....回下玩具....點好玩...點唔好玩唔得既....D細路真係無野識講...去HL啦
Warmblood 發表於 22-5-2012 09:51 AM

貓貓係呢度淨係討論左童養媳嘅話題,無討論話拉打添....

咁係咪即是有LH呀??
唔好同 d 契弟勞糟嘞。契弟諗野方式同行為表現皆異於正常人

佢為相熟老細發聲係啱架

最好就講埋邊間店舖名,等多 d 客知,到時去到又乜又7

睇下到時佢當人地兄弟,人當佢係咩囉
1. 首先,我發覺呢位超級玩具迷,原來真係好鍾意幫人、代人講野問野!睇番佢果大拿拿兩個post,一個就代friend問邊度有得買,另一個就問邊度有貨?相信最後都冇買果隻,純炒作冇野搵野黎講!

2. 我開個post響價錢區出價錢,冇問題!相信個個td友睇完都會當係news咁知道市場資訊,我變相幫人格價理應讚多過彈!依家超級玩具迷竟然覺得我有問題,我有理由相信超級玩具迷唔係一名兜踎既玩具店從業者,就係一名九流網上打手!因為我唔覺意倒左佢米!

3. 現時舖租貴係人都知,但係佢地舖租貴關我Q事?一盒野蝕10-20蚊同我有乜關係?唔做咪唔駛蝕囉!你睇人地蟻仔幾進取,租貴咪上樓囉!上左樓冇競爭性咪平d賣囉!呢d先係做野吖嗎!下下坐響度D鬼話冇生意租貴有L用咩?
而且超級玩具迷又唔講下依家食個早餐都好貴、d汽油加到17.59一公升好貴、d 樓好貴?點解硬係要提舖租貴?你相熟間玩具舖加租而又冇水維持,你咪教佢搬上樓、轉做網上囉!你咁叻!

4. 如果一間玩具舖真係做到賣一盒蝕一盒咁戇居,間舖點平都冇人幫襯咁灰,又唔想啤水經營,你咪叫佢轉行做泰國金佛生意囉,橫掂都係賣公仔之嗎!而且你相熟果間舖頭同做開善堂冇乜分別既!每盒蝕10-20蚊都肯繼續做!你睇皆旺、煙屎幾多善信添香油!

5. 好心你啦!咁既大話你都信(或者講)!用下個腦啦!人講你又講,乜野都關個friend事,自己把口又多又唔收!睇野又睇一半唔睇一半!如果你真係正確,就會有一個半個入黎同你講句好話啦!依家係冇呀!

我出個post比你搞到喎哂啦!
個 post 好毒下 ,好彩我唔好拉打o 者

p.s. 拉打係要有架 motorcycle 先似樣
benbenben4213 發表於 21-5-2012 11:31 AM

但係下個月SHF戰隊BEN兄你都好難避下:shy:
先報價,後出圖!  

蟻仔先前30x訂,到攞貨時只收實 ...
常威 發表於 21-5-2012 09:56 AM

4仔我唔好所以都係睇相好了 威兄正相:77:
4仔我唔好所以都係睇相好了 威兄正相
kit0829 發表於 22-5-2012 11:05 AM

射射kit仔!:64:
我出個post比你搞到喎晒啦!  

有ale係度,個po一早爛左。
有ale係度,個po一早爛左。
catcat 發表於 22-5-2012 11:18 AM

借d倚瀨埋落去姐,咪篤爆啦!:67:
借d倚瀨埋落去姐,咪篤爆啦!
常威 發表於 22-5-2012 11:29 AM

睇下你個電話la..........掛住D人:65:
借d倚瀨埋落去姐,咪篤爆啦!
常威 發表於 22-5-2012 11:29 AM

情慢用,勿客氣。:64:

真係要襯番貓貓先得!!!:78: