Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] SHF Fourze 電單車 暨 Motorcycle Show

樓主,蝕俾你咪老實囉,唔蝕咪炒家囉,幫你講埋啦...

25x要蝕的,大戶冇錢賺,細舖要蝕
百發百中揸波龍爪手!!
Godzima 發表於 21-5-2012 12:47 PM

嘩,勁呀!

超級玩具迷 發表於 21-5-2012 12:50 PM

我又唔知佢25x要蝕喎,佢又冇同我講!

再講,佢印個乜野價錢響盒係佢揀既!又冇人迫佢,更加唔關你同我事!我都撳哂錢上去格!我又冇出去睇完同佢R減價!咁佢平過訂唔通我閙佢呀?

更何況區區五條野,泊架車上柏裕睇玩具,兩粒鐘都冇左啦!你唔好睇我常威咁小學雞啦玩具迷師兄,仲要超級果隻!

再講,佢印個乜野價錢響盒係佢揀既!又冇人迫佢,更加唔 ...
常威 發表於 21-5-2012 01:40 PM

:67:咁您又唔洗咁慶既......佢地個d為一個幾拾可以殺人全家....我地唔明架啦:67:

再講,佢印個乜野價錢響盒係佢揀既!又冇人迫佢,更加唔 ...
常威 發表於 21-5-2012 01:40 PM

:blame:死乞衣....蝕比您呀......蝕理條...超級短周賓...比您好無....幫你講埋啦....
:ar:其實五草野....開隻belon 都唔夠:ar:
常總,好彩你唔係見習生0者:he:拉打更要配電單車啦...最記得都係V3個Opening...個的爆炸場面:67:
咁您又唔洗咁慶既......佢地個d為一個幾拾可以殺人全家....我地唔明架啦
Warmblood 發表於 21-5-2012 13:52

我就明 la, 我訂隻大王者間舖比現貨價貴2舊幾都唔收平我而家真係想燒佢間舖 tim ar :53:
先報價,後出圖!  

蟻仔先前30x訂,到攞貨時只收實 ...
常威 發表於 21-5-2012 09:56

好在我唔好老幪姐 :p
我就明 la, 我訂隻大王者間舖比現貨價貴2舊幾都唔收平我而家真係想燒佢間舖 tim ar
bbf1125 發表於 21-5-2012 02:57 PM

:blame:直情要殺佢老豆老媽....迫佢個仔同佢個女結婚

超級玩具迷 發表於 21-5-2012 12:50

超級玩具迷兄你緊係常總契弟定嘞

夠膽幫佢講埋心裡面嗰句

小弟自問係佢好友都未敢幫佢代言

果然係好契弟

利害行害。佩服佩服:71:
好在我唔好老幪姐
bbf1125 發表於 21-5-2012 14:58

不過你好戰隊呢
超級玩具迷兄你緊係常總契弟定嘞

夠膽幫佢講埋心裡面嗰句

小弟自問係佢好友都未敢幫佢 ...
benbenben4213 發表於 21-5-2012 03:25 PM

ben ben.. you call me :65:
我堅係常總契弟 ..........:(

契弟滴上 :64:
不過你好戰隊呢
benbenben4213 發表於 21-5-2012 03:29 PM

:$我好d.....淨係好warmblood.....幾好玩架
WAH!!! 開始有dd火藥味。。。say個hi好走喇!!!:43: