Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] SHF Fourze 電單車 暨 Motorcycle Show

夠小弟食四餐飯....
catcat 發表於 21-5-2012 04:15 PM

年紀大耳仔唔好...  講緊四餐飯定性侵犯?:67:
你哋唔好咁啦!以和為貴呀!!最多我請你哋食糖!!:65:
抽下人地契哥水先

估唔到我一段仔野可以引咁多人回應,
我都係代我相熟玩具舖反映下,
係,一件貨蝕少少,如果得一兩件,蝕少少豪俾你冇所謂,
呢3個月有幾多貨坐艇,一件貨蝕10,20蚊,
幾十或幾百件同樣既貨就唔止啦,積少成多呀,
隨時變幾百或幾千蚊,你估咁易搵返黎咩,
依家咁既時勢,租又貴,貨賣得貴又鬧,平又鬧,賺果10,20都有人鬧,
咁d舖點生存呀,不如摺埋啦

我講既全部事實,你賺我10蚊我都話你炒家大有人在,
你賣得平我都唔會可憐你;係,呢個係商業社會,汰弱留強,
你眼光咁差入埋d蝕本貨,抵你蝕,但,有d未出已經話要插,
仲要咁多,叫人點賣,舊貨好賺,但邊得黎咁多舊貨,如果下下要儲貨等升,
咁要幾多錢去儲,仲有儲貨要位,租個倉又係錢
有車才是拉打:71:
係,一件貨蝕少少,如果得一兩件,蝕少少豪 ...
超級玩具迷 發表於 22-5-2012 12:16 AM

點您又唔明,真係......

係呢個POST玩個班, 除左小弟係窮人之外,個個都係大袋,呀唔係,大班至真。

班友除左有錢之外,重係資深玩家,有相熟店舖。訂野買野貴幾十,面個浸咋。

常爺個報價只係讚下蟻仔,比情報區朋友一個資訊。加上報價以免移POST.

無錯,呢個係影相分享帖,要插窮鬼請去12"區,揾小弟嘅POST,小弟呢D窮L瞓係度任插唔還口。

http://toysdaily.com/discuz/view ... tice&tid=183213
4仔架車做得幾正咁  又多透明件

離題一下:睇完大大d正圖   想入架the first cyclone:love:
想問下各位師兄  依家想後追架the first cyclone有無難度?:?
好多車好正,我建議陳未做W前入埋W車,W機,W boost ,同老豆架W車boil,另有頭髮一號架車都好正!
4仔架車做得幾正咁  又多透明件

離題一下:睇完大大d正圖   想入架the first cyclone
想問下各位師 ...
021b17 發表於 22-5-2012 07:25 AM

西狂好似肥醉仲有

劣相:Skull boiler

RX 車

Battle Hopper

人地係讚,唔係彈bor,搞清楚件事先,無謂再嘈落去啦
今日先知,玩具行業係香港四大支柱,應該叫銀行冇息冇限還款期做大玩具業,免埋稅十所有商場劃出零租金鋪位支持就勁正啦!

咁您講野係7呀嗎....您都係代您相熟玩具舖反映下...您咪去您相熟玩具舖反映law.....您响日昇講9人地紅興托7呀.....您不如去菲賓話中国大L哂....加多句....我都係代我相熟捕魚業反映下........您邊位呀onL9:ar:

您叫您相熟玩具舖個老細轉行啦....唔係玩具唔掂....係識L著您d咁行街周9圍 代您相熟玩具舖反映下.....有L運行咩...onL79:ar: