Toysdaily 玩具日報

查看: 9448|回復: 23

[玩具攝影] 人終有第一次:$ <Ultra act Zoffy & Ultraman>

第一次發玩具POST 希望大家多多支持:77:  請無視背景 少弟無燈箱 加上 只係手機相 請多多願諒:64:
第一張搞事的:35:

熄晒成間房Ge燈 用依兩支燈仔-3-

Pose time

兩兄弟真係好鬼死正啊:79:

-THE END-
感謝大大百忙中抽出幾分鍾睇我D 垃圾POST :64:
期待下星期先有時間拎Ge ACE :!
感謝大大百忙中抽出幾分鍾睇我D 垃圾POST
jokeryan 發表於 2-11-2012 04:14 PM

千奇唔好咁講
有心分享玩具係一件好事!
:@ 熄晒燈,好有宇宙銀河feel!:71: Good Job!
:50:硬食天價入神物!?
回復 2# F.S.飛煞

師兄依一句令我睇得正面左:43:
回復 3# 麥師

THZ 竟然睇得出@0@ 我就係想做有銀行Feel
Add marks for your first sharing!  :)
回復 7# Douglas.M.Saint

thank you very much:77:
因為自己玩玩具開得太多類別,好似超合金、星矢聖衣& EX神話、 Metal Build、 shf、 Macross DX 合金、 Hottoys 12 "figures、 Medicom & PM 12" Riders figures、
SIC …… 所以by-pass&#21655;呢個系列, 但真心講句,我都知呢個ultraman系列係好&#22050;&#22175;&#22021;,不過等自己入小一個無底深潭咁&#21867;!:76:
師兄正post........多謝分享!!可惜我冇佐菲!
回復 10# buzz
haha 我玩完ultra act 之後都入後入左好多坑:70:
回復 11# 我係吉田
多謝支持:77: 佐菲搵左好耐先入到!重要全新
真系好多謝我女友!見我搵餐死個時 佢竟然買左隻返黎!超感動:35:
回復 13# jokeryan

你好幸福&#21526;師兄{:2_116:}
回復 14# 我係吉田
haha 好多人都禁講!
每逢我中意既限定品 / 好難買到既玩具既時候
佢都會偷偷禁訂左佢 張訂放系我銀包 /無神神拎出黎比我驚喜:35:
回復 8# jokeryan
:(初初出貨我食6字頭我已經覺得好肉痛,大兄你接近成牛豈不..........