Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jokeryan

[玩具攝影] 人終有第一次:$ <Ultra act Zoffy & Ultraman>

回復 16# DCD1646
食左女友8條紅衫魚!我都有d肉赤:79:
回復 17# jokeryan
啊.....原來是女友送的啊.........某意義上還是很開心的咧:oh:<---------單身的時間是出生至今的年齡的人
:he:呢度好多師兄&#22021;另一半都唔中意佢地買玩具,師兄你真係幸福了
回復 18# DCD1646

都有d師兄今一半支持佢地玩玩具既!其實我女友都有玩!只系買下pop海賊囉!
第一個帖係 UA 要支持一下~~~~~:)
支持jokeryan大大,:71:
zoffy真係好強大:43:,
想問大大其他ultra act?
回復 20# 圭圭圭
吉田系我第一隻ultra act
之後就zoffy 重有隻Dyna
因為禁次主要系昭和post 所以無平成ultra act
等ace返到屋企我又會開post嫁啦:34:
回復 19# Somebody_Ex

感謝大大支持:35:我會努力嫁啦!
大大你就好~小弟真係冇能力帶佐菲回家:help:
回復 23# siu_jimmy

:34:  努力草錢..佐菲等緊你帶佢返屋企 XD