Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A,取消曬我既ORDER,令我失望透頂!!!!

Ching 我都試過send email去3A cs 問點樣係bambaland訂野,佢地真係九唔搭八叫我去bambaland度睇下點做,我就係係bambaland度睇唔明點做所以先問佢,:53:最後好彩係TD有Ching 講點做才解決,佢地3A cs 真係易做.......白豆人工
3A CS 成日亂答野  答錯哂 覆佢入唔應
3a你維修就做得好!cs個個都串串貢!好似食左屎咁~我都send email問過cs兩次野,次次答d野同無答無分別!言 ...
chiman0123 發表於 5-5-2012 09:32 AM

Empathized. :42:
但有好多Ching話3A d service 都不知幾好, 好過HT幾多幾多. :38:
有陣時想追究 怕同樓主同一命運
你直接踩上門同峰哥講啦,佢好好人,會同你講道理
既,唔似得呀邊個邊個好狂好熱咁為左賺錢唔理D顧客訴求。
不過大前提係你唔好咁粗魯。
不如樓主分享下啲措詞有幾過火
af1616af 發表於 5-5-2012 11:20 AM

No problem
黑左既地方係涉及私隱
紅左就係粗口,當然RUBBISH都係唔尊重既字得呢一篇EMAIL係有粗口比較火滾,之後我都心平氣和同佢解決件事

No problem
黑左既地方係涉及私隱
紅左就係粗口,當然RUBBISH都係唔尊重既字得呢一篇EMAIL係有粗口比較火 ...
edmund 發表於 5-5-2012 11:36 AM

講粗口唔比玩3A:26:
    CS的確有問題
睇晒樓主編文再睇完封 mail
樓主係咪以為 CS 係神?
服務態度真超差
咪鬼買佢D野!反正隻隻差不多樣!
akiaki 發表於 5-5-2012 10:44 AM

見過有隻女figure 有膠狗, 從此我無再入3A既POST,VERY 重口味
ckwan 發表於 5-5-2012 11:45 AM

但處理態度上, 我覺得啲電訊公司比3A 好好多. 起碼唔係hea 9你

我從來冇針對過佢地CS
而係針對佢地成間公司所有INVOLVE係呢件事既部門/人
我知道成件事唔會係由一個CS做曬

但我果D問題涉及OPERATION MANAGEMENT,一樣係會問CS
唔通我叫CS比佢地IT同事個電話我去問佢?
CHING 可能同你部電腦上WINDOWS既問題,
我之前都試過, 不過就係淘寶,
試過晒IE, FIREFOX, CHROME.. 等等..都係唔得
點之走去同事部機一試, 立即OK,
我都覺得奇怪:45:
陳幾何時, 大家說3A的服務是好好的, 今天看到了, 但自己未感受過, 相信好過HT, 因為HT的感受過.
你直接踩上門同峰哥講啦,佢好好人,會同你講道理
既,唔似得呀邊個邊個好狂好熱咁為左賺錢唔理D顧客訴求。 ...
宮澤熹一 發表於 5-5-2012 11:35 AM

師兄,我當時真係有意咁做,不過佢地個回應先有趣,似乎有所暗示

SO FAR都冇上過去佢地度,因為平時真係好忙
撞岩五一果日得閒想上去但佢地又REVENTURE
一來唔想攪到人地氣氛差左,二黎佢地未必有人手招呼我
原本諗住咁難得有REVENTURE,仲要係香港,又近我]
咁一定可以見識下認識3A,有野睇可能仲有野買
點知比呢單野攪到冇曬心情,最後行過觀塘都冇去睇

而家是CS服務差,係神神化化個神!
有時有D問題沒解答到好正常,不過CS要同客跟進,唔係求求其Hea左就算!