Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A,取消曬我既ORDER,令我失望透頂!!!!

回復  Oldcat

以後決不參與這周刊辦的黑箱抽簽活動....留番錢買盒奶飲保吓身重好
chankb 發表於 6-5-2012 10:18 PM

要不勞而獲,我會選擇•••••••六合彩:71:
回復 161# ckc882000

某周好似連最後得獎名單都費鬼事登, 宝宝網又有差不多同一時候湧出大量獎品公仔放賣, 十分之巧合。

排隊遊戲自從上年己經放棄了, 又要做人肉佈置板, 又要露宿街頭, 重有機會買不到, 托人在海外買回來重化算。
回復 166# Oldcat

勞得冇人性尊嚴就要放棄:38:
回復  ckc882000

某周好似連最後得獎名單都費鬼事登, 宝宝網又有差不多同一時候湧出大量獎 ...
chankb 發表於 6-5-2012 10:39 PM

無法,D pk 公司都想宣傳
都啱!不過某公司係吾比插架!
ckc882000 發表於 6-5-2012 10:30 PM

唔覺噃,係唔係咩”疑心生暗鬼”呀?
所有野都係講道理嘅啫,當然你監硬黎仲要人生攻擊當然即場處決啦:78:
如果客觀探討,未見過就咁就收盬喎。
主觀激辯,死咬唔放,火起失言,必有死傷:38:
回復  Oldcat

勞得冇人性尊嚴就要放棄
chankb 發表於 6-5-2012 10:40 PM

就係搵食已經要拋棄”尊嚴”,唔通連買玩具都要咁很悲慘咩:help:
[quote]唔覺
2.冇同我討論過(或者警告過我)會取消我所有ORDER,而係直接單方面取消,仲要由最半年前果個開始

這一點不能接吧...............:67:應用電話大家溝通下,如不用長途的話................
我已將EXTRA PAYMENT退回
而3A同事已經就單方面取消訂單向我道歉(沒有提到任何補救方案)
又承諾對網站進行更新,仲話"不久的將來會有新的網站可以使用"
而當中引起誤會的其中一個原因是付責同事"不知成件事的始未"
可見內部溝通有問題,而佢地都承諾會將差額退回(約HKD230)
佢地 雖然 認左錯,有少少悔意,但完全冇意識補救
不過可以講:事件已經告一段落
Good news brother~

回復 174# edmund
其實好難要人補救,佢地肯道歉已算係咁,呢件事已令不少香港fans反感,包括我。
如果仲係咁對會員,完全無優先,交貨又過期過晒火,I quit。出年唔再支持,唔會比千幾蚊入會。佢地態度有轉變,係好事,自己都有不著,算罷了。