Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A,取消曬我既ORDER,令我失望透頂!!!!

頭像被屏蔽
Ashley出本畫集都係粗口名啦, 重可以賣錢tim~
看了全部文....樓主本身都有唔少錯失, 算啦, 當自己唔好彩啦~
threeA為左思想教育佢d fans, 今次擺明唔介意少你一個半個客, 為的只是教育大家, 同大家洗腦....再講白d, 即係....我地有我地既管理和營運方式, 你唔滿意, 請你走! .....lee單野越揚....樓主就中伏了......
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實真係好想知有 d 勁小 HT 和 3A ge Ching 係玩開咩野 figure. :64:
其實真係好想知有 d 勁小 HT 和 3A ge Ching 係玩開咩野 figure.
cywatt 發表於 5-5-2012 10:19 PM

可能係•••••••••••齋吹:34:
其實真係好想知有 d 勁小 HT 和 3A ge Ching 係玩開咩野 figure.

仲洗問.梗係EB LA:77:
小弟是3A新手,看了樓主的經歷後都感到很驚訝
cancel了所有訂單真的令人沮喪....

小弟早前jc surprise sale的時候也碰到brower / error的問題
email俾cs後它們也快便回覆,及替我把jc加入了購物車中
或許再與cs聯絡一下吧

玩玩具是要開心的,希望樓主可以繼續享受玩玩具的樂趣,唔好因為玩玩具再勞氣
其實暫時都係得樓主單方面既描述,
係唔係事實之全部都好難講...
唔好怪我以小人之心度君子之腹,
但我都係 ...
toysdenny 發表於 5-5-2012 08:25 PM

思路清晰 :71:
小弟是3A新手,看了樓主的經歷後都感到很驚訝
cancel了所有訂單真的令人沮喪....

小弟早前jc surprise  ...
kaychan1128 發表於 5-5-2012 10:51 PM

其實一開始我買唔到,我都只係心急地問
可能講唔上好有禮貌,但最少都係心平氣和,冇針對同侮辱成份
只係佢地冇正確咁搵到問題所在仲HEA我話我打錯資料
我當日已經同佢地講"I've tried every possibility"不過佢地係堅持我打錯野,最後不了了知
所以到左下一次又買唔到我先火起
3A咁巴屎閉,以後唔好玩佢D嘢羅
wa....then my Telecom and Bank acc. will be cancelled :Q
可能係•••••••••••齋吹
Oldcat 發表於 5-5-2012 10:24 PM

一路小,一路用,一路買
同香港人既生活模式一樣:45:

小弟玩12"中,HT&3A只佔一兩成。

其他都是自組,soldier story, toyscity, playhouse, sideshow,  總的來說,就係邊款出得好,有愛,就玩邊間,細廠/無拉臣照玩。
3A明顯無BROSWER CHECK,但上開網買野一個BROWSER唔得多數人會即時轉用另一個再試,用IE其實最隱陣的因係DEFAULT BROWSER,但都唔保證100﹪得,好多因影饗每個CUSTOMER部機CONFIG,SETTING,裝的PLUGIN都唔同,CS唔係IT人根本好難解答,樓主買前如果先試一試BROWSER根本就已經唔駛投訴了