Toysdaily 玩具日報

查看: 17085|回復: 174

[3A/ threezero] With my final breath - JUNG de PLUME (加相)

係聖誕假期間 日日都想返工:35:我唔係一個勤力既人 只係因為送比自己既禮物已經寄到返公司咋
但撞正short week, 冇籍口返公司拎, 搞到相思左幾日:42:

可能因為佢有返咁上下年份 所以個盒已經比歲月洗禮掃成咁

唔緊要, 只是入面靚仔 外面點舊都冇所謂

岩岩出黎 未瞓醒個樣

食左枝煙 回左魂 即刻擺post:66:

黎多張先

公司DC仔 玩 out focus 效果... 果然唔ok:72:

靚仔既舊化

適應完新環境既smart post

男人, 都係長d好:35:

Thanks for watching:77:
大大已中毒太深,善哉,善哉!

會入下層地獄,買埋關帝嗎?
回復 2# RRAAYY

RAY兄, 你都有份推我入地獄架:53:
好想買關公, 但依家比人少起左, 冇HKD9000都買唔到
$9000買隻公仔, 我真係過唔到自己過關...
$9000買甘大滋, 可以多到食死我喇:67:
九义野?

OMG....:@

玩3A要相當有定力至得。
樓主呢隻都係神物,唔平,勁勁勁
回復  RRAAYY

RAY兄, 你都有份推我入地獄架
好想買關公, 但依家比人少起左, 冇HKD9000都買唔到
$ ...
甘大滋 發表於 28-12-2011 11:37 AM

你依隻都可以食到嘔白泡 .... :66::66::66:
九义野?

OMG....

玩3A要相當有定力至得。
catcat 發表於 28-12-2011 11:41 AM

唔係嘅, 只訂新貨都抵玩 !!!  但炒貨可以 比HT 更貴 吧!!!   

玩具多隻唔多, 少隻唔 少.... 無視就可以了  !!!  唔係黃金十二宮, 唔使全套入.
回復 6# RRAAYY

係呀, 呢隻個價如果買晒, 都可以食到胃出血:63:

睇左好多有關3A既相, 我發覺我鍾意舊野多d,
舊化仔細d. 尤其係隻 blanc de plume, 真係超型!!!
依定想買多對Barguest, Fantome 改全黑 同 全白:26:
甘兄 , 真係一山還有一山高 , 9K , 我真係五體投地 ..............:50:
依隻我都有入……
入左之後……
發覺單鼻好型…
想入noir and blanc.....
Orz 中毒了
回復 9# leo.fans123

唔係呀, 9K 係講緊關二哥咋
呢隻唔洗9K 不過都要3K幾…:die:
回復 10# Baka

係呀 de plume 真係好型
我都好想入blanc 呀 不過冇人放 放都要天價
隻noir 我見海灣有人放 不過貴到買唔落手
$9k買隻關帝真係"噢賣葛":69:
原來當年小弟用$4.5k入HT mark II 都係小兒科......:56:
回復 13# toms110

咪係!! d同胞個價真係超誇張!!
當左人人都係富二代:30:
Noir 我買左1:6 玩下算…
但Blanc.... 無論1:6 or 1:12 都好貴…