Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] With my final breath - JUNG de PLUME (加相)

回復 72# 甘大滋

3k 尾幾好bor

Shadow NOM !? What is it :Q
回復 71# 甘大滋
吓 3K尾 , 我都想入多套 , 羡慕死人 ......:70:
回復 66# RRAAYY
呵呵呵 , 我真係鄉下仔 , 仲以為 "VOX"係咩野真產品 ......:56:
回復 76# Baka

希望你睇完唔好中毒啦 (圖片來源自3A Forum)

回復 77# leo.fans123

你.......笑人:53:
回復 80# 甘大滋
絕對唔係 , 我只係想入多套返呢來玩自組 (另一套供奉) ......:79:
回復 79# 甘大滋
個樣好邪惡 (好鍾意呀)  .............:50:
回復 79# 甘大滋

好型牙!!!!!!
  中毒了… 原來NOM 有咁多ver orz
回復  Baka

希望你睇完唔好中毒啦 (圖片來源自3A Forum)
甘大滋 發表於 29-12-2011 05:52 PM

我在 "現時Point" 見到有現貨一對 Box Set $3800 ~ :D
回復 84# ATOM2003
真的嗎 , 可否告知舖頭名稱 , 我明日立即入貨 ,  thx  .....
3a野要後追真係難, 一模多色有時又web限定又時日本,北京限定, 除左commader, de plume講明唔再出的item要入翻一隻半隻守門口外, 其他野基本上等出新色好過
回復  ATOM2003
真的嗎 , 可否告知舖頭名稱 , 我明日立即入貨 ,  thx  .....
leo.fans123 發表於 29-12-2011 06:10 PM

:50::50::50::50: .............:59:
哈哈哈 Leo 大被毒到了

回復 88# Baka
哈哈哈 , 基本上我係有入錯 , 無放過 (咁先入到好野) , 而家成間房都係3a紙皮箱   ..... :34:

Wa..... 好多都好大盒…
請問大大有咩collection 呢?