Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] With my final breath - JUNG de PLUME (加相)

回復 127# 甘大滋
甘兄 , 記得係1月13號入會 (一年一度) , 攞返份會員禮物 , 蘇州過後無艇踏 ....
回復 133# leo.fans123

的確搶到之後好有成功感 哈哈哈
回復 132# leo.fans123

我唔同你爭, 讓比你喇 (不過要比我睇實物:67:)
回復 121# metalsad
傳說中的TQ ................:63:

我曾經見過一隻類似"淺井茶茶"的TQ , 唔知有無大大知道是什麼版本 (或是自組)  , 攞D 3a呢玩自組 , 真係另有一番風味 ....

回復 136# leo.fans123

我驚唔夠人快手... 唉, 入會都要爭, 問你屎未:66:
回復  leo.fans123

我驚唔夠人快手... 唉, 入會都要爭, 問你屎未
甘大滋 發表於 29-12-2011 08:21 PM

我都怕冇人地咁快… 佢地會先比舊會員更新會籍
之後有淨既 quota .... F5 F5 F5 !!!
回復  leo.fans123

我驚唔夠人快手... 唉, 入會都要爭, 問你屎未
甘大滋 發表於 29-12-2011 08:21 PM

Actually don't worry on 3AA items, TaoTao can simply help you to order nearly at the same price, however, there is of course additional postage fee to HK.

Because AW said he may cancel the 24 hours order period for 3AA member next year.

What I need is the most is the 15% off  :x:x:x   So sad the Zaku is before that ...:sad:
有無人訂咗呢隻好野 .....

回復 143# RRAAYY

不如問下依到有冇邊位係3AA會員, 幫手訂多2隻咪ok?
回復 142# Baka

其實.... 我地咁玩玩具, 係咪有d過火:69:
回復 140# leo.fans123

睇相, 見到隻隻都唔係3A原裝版本, 應該似係比D designer 或
公司 改色做展覽用
回復 146# 甘大滋
唔算 , 相對起呢d玩家 , 真係小毛見大毛  .....

回復 147# 甘大滋
呢d正呀 , 獨一無二呀 ....
回復 148# leo.fans123

只係因為國內同好太...有錢:56:
我只係打工仔咋:31: