Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] With my final breath - JUNG de PLUME (加相)

上得TD多真係會中毒,啱啱先後追完BARGUEST  同FANTONE DE PLUME  ,大大又放隻JUNG出嚟,小啲定力都唔掂:69:
回復  Baka

佢太多未開盒既好野喇 為免浪費 應該放D出益下同好ma
甘大滋 發表於 29-12-2011 01:30 AM

哈哈哈 認同!
我都好想睇下
回復 3# 甘大滋

難得喜歡,去吧~
回復 46# on111048

er...其實如果已經有 Barguest 同 Fantone, 已經夠架喇
其他既, 唔好諗啦:75:
回復 48# ZIN

Zin兄... 我唔夠膽呀, 驚比人知道, 家變都似:69:
回復 44# Baka
對不起 , 遲了覆 , 我的NOM真的未開盒 (仍未有動力開盒) .............

回復 45# 甘大滋
排緊隊 , 一盒一盒慢慢來 (啱啱又返咗件大野 , 考慮緊入埋隻 MEDIC , 但真係無可能有位擺 ) .....:26:

回復 52# leo.fans123

都係你唔好:53:... 做咩話我知原來除左DW/NW, 原來仲有NOM...
我岩岩係台灣d收藏家手上入手了... 又冇幾K喇, 呢次 XX鳥:56:
回復 53# 甘大滋
牛唔飲水點 "甘"得牛頭低 , 幾銀 ? 呀苦做緊 6K (希望甘兄無入貴) ..............:62:
回復  甘大滋
排緊隊 , 一盒一盒慢慢來 (啱啱又返咗件大野 , 考慮緊入埋隻 MEDIC , 但 ...
leo.fans123 發表於 29-12-2011 04:39 PM

Good choice !!!!!!!!!!!!!!  :71:
回復  leo.fans123

都係你唔好... 做咩話我知原來除左DW/NW, 原來仲有NOM...
我岩岩係台灣d收藏家 ...
甘大滋 發表於 29-12-2011 04:41 PM

Follow this post and it shows most of the 3A items........... so you can chase on the others... :58:
    http://www.threeaonline.com/forum/index.php?topic=272.0
回復 56# RRAAYY
唔好放咁多相 , 死硬 ....:30:
回復  leo.fans123

都係你唔好... 做咩話我知原來除左DW/NW, 原來仲有NOM...
我岩岩係台灣d收藏家 ...
甘大滋 發表於 29-12-2011 04:41 PM

其實仲有BLANC NOM .......
3A Zaku on sale 6/1/2012 !!!!!!!!!!!!!!!!
回復 57# leo.fans123

:help: 好毒既網牙:no: