Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] With my final breath - JUNG de PLUME (加相)

回復 15# Baka

1/12真係唔覺得值咁貴, TK當然例外啦
我上星期bid左隻 DIY de plume, 諗住平平地,
可以放係袋, 去到邊都可以拎黎影相咋 (當然唔可以
比老婆 同 個女知啦:p)
哈哈哈. 1:12 我入左菜刀TK 加上隻1:6 square 外拍非常方便:DD

甘兄 , 3k幾就唔算太過份 , 另外 , 請問 "關帝"是指 ??? , 謝謝指教 , 啱啱係網上睇見有人放1大1細 , 44魚 , 攪到我心郁郁  ...
正~~~好彩我冇掂 wwr, 剩係玩 wwrp je~~~:43:

回復 18# leo.fans123

呢隻就係關二哥喇... 唔知劉備同張飛認唔認到佢呢:DD[圖片來源 3A Wiki]

我都見到呀, 4.4K 大細孖寶
er... 我買左jung, 不如你買關帝, 咁我地一齊share黎玩咪ok羅:)
回復 19# kaiserfrog19

Kaiser兄, 一日未完結, 都唔好咁老定呀!
我夠估唔到我會入左3A坑:die:
回復  leo.fans123

呢隻就係關二哥喇... 唔知劉備同張飛認唔認到佢呢[圖片來源 3A Wiki]

我都見 ...
甘大滋 發表於 28-12-2011 04:51 PM

WWRp 隻 Kuan Ti 做工我覺得比 1/6 差好多 ......   :80:

大家不如入隻白色 Fantome de plume  自己油 :66:

BTW....... Nabler will be delivered on Friday :43: :43: :43:

回復 22# RRAAYY

所以我冇買1/12 de plume, 因為睇完, 覺得1/6 真係正好多
Nable 頭我冇買呀, 真係唔敢亂開line, 會死人架!

至於我隻 diy 1/12 de plume, 其實入手既其中一個諗法就係想學你改色:shiny:另外, 我其實想入多隻 Barguest 改做 Noir
回復 20# 甘大滋
謝謝解答, 另外 , 甘兄你太睇得起我, 8k真係唔捨得入 , 我暫時最癲都係33魚入咗隻EMGY DC , 如果8k , 我反而會考慮入返隻 "北京相聚" (大菜刀) ....
回復  甘大滋
謝謝解答, 另外 , 甘兄你太睇得起我, 8k真係唔捨得入 , 我暫時最癲都係33魚入咗隻EMG ...
leo.fans123 發表於 28-12-2011 05:33 PM

Yes... Beijing TK with robot head is really cool .........  :63:
回復 24# leo.fans123

EMGY 呢條line, 我係其他 forum 見到張全家福, 真係好毒
不過已然我一隻 EMGY色都冇 就唔追隻 EMGY Grunt 喇, 當睇唔到

基於選擇左WWR, 我唔玩TK喇, 亦唔提議追 大菜刀, 玩隻 1/12 好過啦
頭像被屏蔽
回復 25# RRAAYY

RAY兄, 睇黎你真係多方面發展緊喎:@
我已入了 EMGY 的 DC , SQUARE , 亦訂了 EMGY GRUNT 同凱撒 , 而家諗緊隻 ARMSTRONG , 已走上EMGY的不歸路 ....:79:
回復 27# dogjumpjump

jump兄, 唔準笑人:53:
呢隻只係其他人既入門級咋, terce師兄一早post左喇
同埋 你都有份推我落坑架 (尤其係比你既格仔海綿相:31:)