Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] With my final breath - JUNG de PLUME (加相)

回復 29# leo.fans123

已然係咁... 咁唔差在追埋隻Armstrong, 起碼可以黎張全家福:57:
甘兄 , 1:12 12魚 , 1:6 25魚 , 我都唔知揀邊隻好 (只會2選1)  .....
1:6 !看門口 夠氣勢!
拎尼同1:12 玩會好正
Of course 1/6 ! All yours EMGY are in 1/6 scale !
回復 32# leo.fans123

1/6 啦, 可能買完 1/6, 對隻 1/12 已經冇興趣喇:35:
Wow i would buy one but... Very expensive ar!!!! Very nice figure!!
我自己的意向都係1/6 (因為已入咗隻MEDIC 1/6 ARMSTRONG) , 但25魚就真係要諗清楚 (因為仲有好多野想買) ....
回復 37# leo.fans123

不如你放緊d figure出去先啦, 新年送舊迎新ma!
最好你放對N.O.M比我啦:35:
回復 36# ChemicalWesker

其實都冇諗住用幾千買隻玩具... :31:
唉, 都係少上TD會安全d!!!
回復 38# 甘大滋
對不起 , 我對N.O.M.已放了上神枱 , 同戰狼300 , 狼人等神物一齊供奉 , 這個可能性太低了 .....:he:
回復 40# leo.fans123

冇辦法啦... 君子不奪人所好 (雖然我唔係君子)
咁做咩唔比相我睇:53:
回復 41# 甘大滋
得個盒 , 有咩野好睇  ....:unhappy:
回復 42# leo.fans123

Leo兄,我講緊睇figure 喎, 唔係盒呀… 你仲未拆?
我記得leo大對NOM 真係未開
依對NOM 既舊化係一流的!
回復 44# Baka

佢太多未開盒既好野喇 為免浪費 應該放D出益下同好ma:DD