Toysdaily 玩具日報

查看: 66563|回復: 301

[分享討論] ThreeA 話題集中討論

ThreeA 產品話題集中討論

歡迎各會員集中在此討論及分享任何玩具報告以外的各種ThreeA 話題及討論。

ThreeA WWRp 3pack 到貨la
啱啱收到, 大家收到未, 好心急想拆.

睇唔到相呀:50::50:

::相片分享:: 好野~ TD終於有threeA天地了~~ BARGUEST de PLUMe

好野~ TD終於有threeA天地了~~ 弓起~  :52:
大家同好一起再分享~~~:61:

正相!:71::71::71:
回復 2# yioy1482

感謝,呢隻就係第一隻毒害我的單鼻了....應說係你們毒害我的3a....玩過3a后真是好難回頭!!
我果o乍HT變晒后官了(即係係好靚...但唔再掂佢地了...太木美人...).....:30:
回復  yioy1482

感謝,呢隻就係第一隻毒害我的單鼻了....應說係你們毒害我的3a....玩過3a后真是好難回頭 ...
BiODD 發表於 15-12-2011 04:00 PM

其實3A和HT是兩種不同方向的產品,為甚麼不能兼玩呢?是「新屎坑,三日香」,還是財力問題?我沒有玩開HT,所以不明白大大們為甚麼玩過3A後都會對HT冷淡起來…
我想係好多想做的動作好多都做唔到....“格硬”去做又“心痛"話唔好....有時真係"格硬"去做..佢”白“一聲爛鬼埋tim又試過.....都係放個型型姿勢就算甘o羅...然後就幾個月都係望下佢就算....:67:
其實3A和HT是兩種不同方向的產品,為甚麼不能兼玩呢?是「新屎坑,三日香」,還是財力問題?我沒有玩開 ...
yioy1482 發表於 15-12-2011 04:06 PM

我係其中一個玩左 3a 之後對 ht 冇哂感覺既人~~
唔關咩服務同質素事~
只不過係玩耐左 ht, 就會覺得佢 d 野其實冇咩想像空間, 蝙蝠俠係咁就係咁, ironman 點著衫都係 ironman, 狼人著成點都係狼人~~
反而 3a d 野換左衫 / 加 d 野, 感覺會好唔同~ ~
你睇個 tomorrow king 只不過換下色, 換下衫都大把人買就知~~
ironman 出多幾個 version 已經有好多人叫悶~

不過, 我都識有 d 3a 老 fans 突然想轉返玩 ht~~

純粹個人意見, ht fans 勿插~
我想係好多想做的動作好多都做唔到....“格硬”去做又“心痛"話唔好....有時真係"格硬"去做..佢”白“一聲爛 ...
BiODD 發表於 15-12-2011 04:18 PM

但係玩3A就唔同喇,好好扭,又唔怕黐指紋,外拍又唔驚揩花。哈哈~
我係其中一個玩左 3a 之後對 ht 冇哂感覺既人~~
唔關咩服務同質素事~
只不過係玩耐左 ht, 就會覺得佢 ...
kaiserfrog19 發表於 15-12-2011 04:19 PM

會唔會係3A o既野性,打破o左HT一向o既四四正正、乾乾淨淨感覺?
回復  yioy1482

感謝,呢隻就係第一隻毒害我的單鼻了....應說係你們毒害我的3a....玩過3a后真是好難回頭 ...
BiODD 發表於 15-12-2011 04:00 PM

同你一樣呀BROTHER!!第一隻都係佢!!
Me 2 this my first 3A figure !!!
我完全係因為覺得3A扭得開心又放心所以轉左玩3A多
唔駛講野, 黎幅賀圖先 !

亂入一貼,仲入左BLEAK MISSION...
3A野係冇咁精緻,比較似真既玩具
但設計取勝,而且舊化有質感,價錢仲平過HT好多