Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 冷門Figure@Neca@Chell@portal 2(傳送門)

Neca
7" chell
2013 1st quarter
*chell@portal2 遊戲女主角,portal係一隻第一身動作解迷game,主要係運用手上支槍再加物理學邏輯逃離實驗室,完成遊戲!!
*基本上,我未玩過隻game,主要為咗枝槍
*chell上色,造型都合格,但唔會高分(6分)
*可動都合格、但股位,腳㬹都受到影響(5分)
*枝portal可發光藍色led燈,係本figure最大ga賣點(8分)

回復 1# 廁所仔

OK樣靚身裁正,有LED燈又唔係太貴。
    可惜我堅持只玩電影系列。
    我冇打過呢隻GAME,請問對鞋咁樣design係咩嘢用途?
雖然隻GAME玩過,但因為打機個陣見槍多過見人所以對佢興趣不大
呢家知把槍可以發光就有藉口為把槍入喇 :love:
回復  廁所仔

OK樣靚身裁正,有LED燈又唔係太貴。
    可惜我堅持只玩電影系列。
    我冇打過 ...
vfaiyuenv 發表於 12-5-2013 12:45 AM

對鞋個設計係for佢由高處去低處(幾十層樓高度)落地用!!
支槍可以換電嗎?如果唔得就真係可惜!:67:
回復 5# Mcfarlane

梗係有得換,好細粒個啲圓形電池
真係唔錯
期待Atlas 同 P-Body:71: