Toysdaily 玩具日報

[其他] THE AMAZING SPIDER-MAN2 SPIDER與大货車

相簿:Brooklyn Set Photos From The Amazing Spider-Man 2, ภาพในกองถ่ายเซ

SPIDY 追 大货車……
有D似玩Game裹追車mission……但是game 沒追 大货車………

加Spidey 相

這張有D似 陶比 剪影:

大眼真係正好多!
等左4套電影,佢地終於醒覺肯改
大眼好靚{:1_227:}
我唔鐘意依個LOOK,好淘寶FEEL
回復 4# CLXTOMO
什麼為淘寶FEEL
點解隻眼上面有條眉咁鬼死趣緻.........
回復  CLXTOMO
什麼為淘寶FEEL
wingieng1202 發表於 18-5-2013 03:47 AM

姐係大陸好平果D低質cosplay...淘寶都買到
反而覺得amazing spider-man 2又換返件好似漫畫,好似舊三部曲套衫,
一個走返回頭路嘅感覺,人地超人美國隊長都換衫啦,可以話蜘蛛俠本身件衫係設計得好,
但我認為係冇咗上一集轉新衫突破新作的勇氣。
但我認為係冇咗上一集轉新衫突破新作的勇氣

同意,第一集件新衫,我覺得是代表新一代Hero 新story start , 像鳳凰花紋,给人是重生感覺∼ 而且當年外文NEWS 用 "reborn" 形容新Spidey movie ,連我也期侍這位 新Spidey的story,
近來看第二集劇照,即時感覺返回 前三部曲那套衫……