Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ThreeA 話題集中討論

佢係我嘅第二隻!

第一隻係佢:

另一樣3A吸引我o既o野,係佢有一個每日update o既官方forum,畀我一種好「活」、好互動、好開心o既感覺。

第二同第三!!!
我係其中一個玩左 3a 之後對 ht 冇哂感覺既人~~
唔關咩服務同質素事~
只不過係玩耐左 ht, 就會覺得佢 ...
kaiserfrog19 發表於 15-12-2011 04:19 PM

我係其中一個玩左 3a 之後對 ht 冇哂感覺既人........x2:66::66:

我也來賀一賀佢 .......................:love:
:77: :77:
好野~ TD終於有threeA天地了~~ 弓起~  
大家同好一起再分享~~~
BiODD 發表於 15-12-2011 03:36 PM

BIODD 大∼
影下隻naga黎睇下好wo∼:58:
HT係好靚o家家花,3a係好狂野o家野花.......有物分別大家.....啊!!:35:

從來我都不反HT,但佢貨不對辦就人神共憤,我可以做的就係唔再入佢d野!

唉!現在我有成三四十隻HT.....Biohazard就一定唔會拿走!其他batman joker predator 又好靚.....但又要比位我d3a大軍.....真係好頭痛!諗番之前如我未玩HT先玩3a.....同知道3a係Ashley Wood!我一定.....不過做人玩什麼都係要交學費先家啦!:26:
好型啊!真係好型!!
回復 16# kaiserfrog19

Kaiserfrog大,同緊d細路目訓.....一陣用手機影比你分享下!每次睇左naga都好似好失落甘.....因仍未搵到Yama......:56:
回復  kaiserfrog19

Kaiserfrog大,同緊d細路目訓.....一陣用手機影比你分享下!每次睇左naga都好似好失 ...
BiODD 發表於 15-12-2011 11:40 PM

我直情搵都搵唔到……:79:
ching 係邊度搵架?e記?
原來果邊係你來的?一起玩....

呢隻naga係我膽大包天甘係us uk d ebxyers見佢之前賣過走去打短訊比佢地問可否仍有多一套或1隻!試左成個月其中一個居然有一隻自用的已開盒問我要唔要!我緊係立刻噴飯作安排!就這樣擁有了第一只最貴的TK了!
或者係因為3a俾我地搵返玩具o既熱情,加入左td咁耐,一直冇po過相,直至到開始玩3a,亦都俾左好大動力我影相同po上td同大家分享。
或者係因為3a俾我地搵返玩具o既熱情,加入左td咁耐,一直冇po過相,直至到開始玩3a,亦都俾左好大動力我影相 ...
coldstone 發表於 16-12-2011 12:05 AM

你好!我都同你一樣啊!
原來果邊係你來的?一起玩....

呢隻naga係我膽大包天甘係us uk d ebxyers見佢之前賣過走去打短訊比佢地問 ...
BiODD 發表於 16-12-2011 12:02 AM

冇錯∼∼係我∼∼haha!
我都好想搵 naga∼但睇黎都係超天價∼∼
我都係玩返我隻 6” 算喇∼∼(泣)

ching 隻 naga 大概入左幾錢?7 字頭以上定以下?
Ching,係沒有可能是7字頭以下的.....